ФК «Галицька здоба» з двох перемог стартував у «Spring Open 2024» - Блог про Львів

ФК «Галицька здоба» з двох перемог стартував у «Spring Open 2024»

spring 2024

Наша команда активно готується літнього сезону через призму товариських матчів і міжсезонних турнірів. В одному з таких «пекарі» стартували на цьому тижні й навіть зуміли протягом короткого часу провести два поєдинки.

Видалися вони різними за інтригою, але завершилися у двох випадках успішно для «червоно-жовтих».

ФК «Галицька здоба» – «Car Lux» – 9:3
Голи: Стефанків (3), Писько (2), Люблінський, Шафранський, Батагов, Коваль

Прем’єрний поєдинок весняного турніру наша команда розпочала без розвідки. З перших хвилин гри «червоно-жовті» кинулися в атаку й достатньо таки швидко втілили свою перевагу в забиті м’ячі. Згодом один гол гравці «Car Lux» відквитали, мали нагоду скоротити відставання в рахунку до мінімуму після вилучення Тимошенка. Проте, гравці «Галицької здоби» вистояли в меншості й опісля лише розвивали свою перевагу в грі й, відповідно, в рахунку.

ФК «Галицька здоба» – «Незламні» – 6:2
Голи: Стефанків (3), Яблонський (2), Тригубець.

На цей поєдинок «пекарі» вийшли в обмеженому складі. Через різного роду причини гру пропускали Писько, Шафранський, Люблінський, Тимошенко. Благо, що в цей вечір на себе роль лідерів взяли гравці, які вважаються старожилами клубу. Мова йде про Андріїв Яблонського та Коваля, Сергій Тригубця й, особливо про Стефанківа.

Також читайте:   Цікаве про футзал. Чемпіонат світу в Іспанії

Гравці «Незламних» двічі вели у рахунку, але «пекарі» неодмінно відігравалися. А в другому таймі й взагалі лише розвинули свою перевагу.

До слова, приємно, що повернувся до складу нашої команди один із ветеранів клубу Андрій Яблонський, який у цій грі зумів відзначитися дублем.

Здобувши дві перемоги у двох матчах наша команда із 6-ма балами в активі очолила групу «Б».

Склад ФК «Галицька здоба»:

Матч №1: Тимошенко, Павлів, Писько, Шафранський, Люблінський, Батагов, Стефанків, Коваль, Шеремета, Яблонський, Тригубець

Матч №2: Марухняк, Батагов, Стефанків, Коваль, Шеремета, Яблонський, Тригубець

Кращий гравець за версією пресслужби – Стефанків Богдан.

Вже наступного тижня змагання «Spring Open 2024» продовжаться. Зокрема, ФК «Галицька здоба» проведе завершальний поєдинок групового етапу в четвер, 25 квітня. Суперником виступить колектив «Nano».

Початок цієї гри о 20 годині 20 хвилин.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*