«Галицька здоба» – переможець турніру «Кубок Весни 2024» - Блог про Львів

«Галицька здоба» – переможець турніру «Кубок Весни 2024»

Кубок Весни 2024

Сьогодні, 14 квітня, на штучному майданчику «Знесіння» відбувся щорічний турнір «Кубок Весни 2024», який організовує ОАКЛ (Об’єднання аматорських команд Львівщини). Окрім футзального клубу «Галицька здоба» участь в одноденних змаганнях взяли участь також 5 команд, а саме: «Олімпія», «Феміда Львів», «Копа», FC «Winners», «Молодіжний туризм».

Саме ці колективи спершу у груповому етапі, а потім матчах на виліт визначали кращого.

За підсумками жеребкування «пекарі» потрапили до групи «А», де зустрілися із «Фемідою Львів» та «Олімпією». З останньою «червоно-жовті» розпочали свою участь на турнірі.

Варто зазначити, що старт видався вдалим, адже окрім того, що гравці «Галицької здоби» зуміли забити двічі (відзначилися: Богдан Стефанків та Сергій Коваль), так ще й зуміли зберегти свої ворота на замку.

Переможним для підопічних Сергія Тригубця видався й другий матч групової стаді. У матчі проти колективу «Феміда Львів» наші гравці знову відзначилися двічі (Люблінський і Стефанків). Натомість пропустили у свої лише раз.

Зайнявши у своїй групі «А» перше місце, ФК «Галицька здоба» кваліфікувався у півфінал, де також здобув перемогу – 5:1.На цей раз над колективом FC «Winners». Влучні удари на свій рахунок зуміли записати: Артем Люблінський, Сергій Коваль, Богдан Стефанків, Василь Хамуляк. Ще один гол суперник забив у свої ворота.

Також читайте:   Футзал. Гранд ліга Львова. Нові імена - ЛЮ Верест. Анонс

У вирішальному поєдинку «Кубка Весни 2024» наша команда вдруге за день зустрілася із «Фемідою Львів». На відміну від першого протистояння, де «пекарі» здобули мінімальну перемогу, на цей раз гравці «Галицької здоби» не залишили шансів своєму супернику – 7:0.

Дублі в свій актив записали: Артем Люблінський та Богдан Стефанків. Ще по голу забили: Степан Струк, Роман Хамуляк і Сергій Тригубець.

«Галицька здоба» тріумфує на «Кубку Весни 2024», втретє у своїй історії.

І це ще не все. Артем Люблінський став кращим бомбардиром змагань. Вітаємо…

Повний список гравців нашої команди, які долучилися до перемоги на турнірі виглядає наступним чином:

Тимошенко – Шеремета, Батагов, Хамуляк, Струк, Коваль, Люблінський, Стефанків, Тригубець.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*