Блог Воробуса відтепер у WhatsApp - Блог про Львів

Блог Воробуса відтепер у WhatsApp

WhatsApp

Не буде сенсацією новина про те, що на даний момент популярний месенджер телеграм є одним із найпопулярніших в Україні. Навіть той же самий фейсбук йому круто поступається.

А згадайте ще декілька років тому назад як людей і близько там не було. Тепер же у телеграмі можна не лише переписуватися, а й бути підписаним на різноманітні канали, де приходять сповіщення про ту чи іншу новину.

Є у телеграмі й представництво блогу Воробуса. Щоправда воно не значне, але все ж.

Чому я згадав тему телеграму?

Не варто забувати що в країні війна й досить часто ходять чутки про закриття цього месенджера у цілях безпеки. Не знаю чи до цього дійде, але на фоні цього всього люди починають користуватися іншими соціальними мережами.

І одразу ж задаю питання нашим читачам. Хто з вас сидить у такому месенджері як WhatsApp? Популярний американський сервіс не є дуже популярним в Україні, але все ж має право на життя.

Також читайте:   Про гномів, нові подорожі та куди пропав Воробус

Не сказав би що він дуже сильно відрізняється від інших засобів для переписування. Найголовніше звикнути до нього. Признаюся чесно, що WhatsApp «юзаю» вже давно. А вже зараз вирішили створити представництво блогу Воробуса також.

Тому, від сьогодні ви можете зайти за цим посиланням і підписатися на сторіночку нашого ресурсу у WhatsApp. Залишаймося на зв’язку усюди як і не забуваємо донатити і підтримувати Збройні Сили України.

Принагідно нагадаємо представництва ресурсу, який ви зараз читаєте в інших соціальних мережах:

Блог Воробуса у фейсбуці
Блог Воробуса у ютюбі
Блог Воробуса у телеграмі
Блог Воробуса у твіттері

Підписуйтеся аби бути завжди в курсі всіх новин від Воробуса та інших авторів.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*