Блог Воробуса відтепер у WhatsApp - Блог про Львів

Блог Воробуса відтепер у WhatsApp

WhatsApp

Не буде сенсацією новина про те, що на даний момент популярний месенджер телеграм є одним із найпопулярніших в Україні. Навіть той же самий фейсбук йому круто поступається.

А згадайте ще декілька років тому назад як людей і близько там не було. Тепер же у телеграмі можна не лише переписуватися, а й бути підписаним на різноманітні канали, де приходять сповіщення про ту чи іншу новину.

Є у телеграмі й представництво блогу Воробуса. Щоправда воно не значне, але все ж.

Чому я згадав тему телеграму?

Не варто забувати що в країні війна й досить часто ходять чутки про закриття цього месенджера у цілях безпеки. Не знаю чи до цього дійде, але на фоні цього всього люди починають користуватися іншими соціальними мережами.

І одразу ж задаю питання нашим читачам. Хто з вас сидить у такому месенджері як WhatsApp? Популярний американський сервіс не є дуже популярним в Україні, але все ж має право на життя.

Також читайте:   Як пропатчити KDE2 під FreeBSD?

Не сказав би що він дуже сильно відрізняється від інших засобів для переписування. Найголовніше звикнути до нього. Признаюся чесно, що WhatsApp «юзаю» вже давно. А вже зараз вирішили створити представництво блогу Воробуса також.

Тому, від сьогодні ви можете зайти за цим посиланням і підписатися на сторіночку нашого ресурсу у WhatsApp. Залишаймося на зв’язку усюди як і не забуваємо донатити і підтримувати Збройні Сили України.

Принагідно нагадаємо представництва ресурсу, який ви зараз читаєте в інших соціальних мережах:

Блог Воробуса у фейсбуці
Блог Воробуса у ютюбі
Блог Воробуса у телеграмі
Блог Воробуса у твіттері

Підписуйтеся аби бути завжди в курсі всіх новин від Воробуса та інших авторів.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*