«Галицька здоба» стартує у «Gold Business League» - Блог про Львів

«Галицька здоба» стартує у «Gold Business League»

Бронзовий призер

Стали відомі плани «пекарів» на літній сезон, який відбуватиметься на штучних майданчиках міста Лева. Підопічні Сергія Тригубця будуть брати участь у змаганнях Суперліги Львівщини під егідою Асоціації футзалу Львівщини, а також зіграють у другому по рангу дивізіоні бізнес-ліги, які проводить Асоціація футзалу Львова.

Змагання «Gold Business League» стартують вже завтра, 15 травня на штучному майданчику «Динамо». Окрім ФК «Галицька здоба» свою участь у змаганнях в три кола підтвердили також: «Незламні», «Advoca Team», «Nano», «Електрон» та «М’ясна Імперія».

Саме з командою Володимира Міщишина «червоно-жовті» й зіграють у першому турі. Наш майбутній суперник з’явився на футзальній карті не так давно. Минулої зими ця команда виступала в «Silver Business League», де серед когорти з 8- ми команд зуміла зайняти підсумкове четверте місце.

Також читайте:   Футбол. Чемпіонат України. Карпати програють Чорноморцю (відео)

Щодо ФК «Галицька здоба», то наша команда після серії передсезонних турнірів нарешті візьме участь у змаганнях. До слова, востаннє «пекарі» виступали у чемпіонаті під егідою Асоціації футзалу Львова у далекому сезоні 2020\2021. Тоді у змаганнях Першої ліги «червоно-жовті» зуміли зайняти перше місце з 10-ти команд-учасниць.

Як буде цього разу дізнаємося вже за декілька місяців.

Поки що ж зазначимо, що старт майбутнього протистояння між ФК «Галицька здоба» та «М’ясна Імперія» заплановано на 20 годину 20 хвилин.

Протистояння матчу: Стефанків Богдан – Данилевич Маркіян.

Дуель двох гравців. Перший – переживає другу молодість, на другого ж буде цікаво глянути у футболці іншої команди. Нагадаємо, свого часу цей гравець виступав за «пекарів».

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*