Обладнання для термотрансферного друку: різновиди та переваги - Блог про Львів

Обладнання для термотрансферного друку: різновиди та переваги

Обладнання для термотрансферного друку

Для маркування товарів під час виробництва часто використовують обладнання, що працює за технологією термотрансферного друку. Це процес перенесення зображення на поверхню та створення чітких, стійких до стирання кодів, які добре читаються.

Обладнання для термотрансферного друку переносить барвник зі спеціальної стрічки або ріббона на етикетку, бирку чи ярлик товару. Це відбувається тоді, коли витратний матеріал нагрівається. Готові зображення виходять не тільки чіткими, а й стійкими до агресивних факторів.

Які бувають пристрої

У каталозі компанії «Домінанта» представлені маркувальні принтери V-серії, які працюють за технологією термотрансферного друку. Це прості в керуванні, проте ефективні інтелектуальні машини, які допоможуть організувати повний та безперервний процес пакування. Серед асортименту можна вибрати модель для будь-яких матеріалів та асортименту.

Бюджетний варіант – принтер V120i, який встановлюють у пакувальник товарів. Цей пристрій забезпечує високу якість та наносить чіткі, зрозумілі кожному відомості на різних типах матеріалів. Простий в експлуатації, працює зі швидкістю 400 мм/с (режим старт-стоп) або 750 мм/с (безперервний режим).

Для нанесення штрихкодів, виготовлення цінників підходить також модель V320i, яка друкує з високою роздільною здатністю. Економно витрачає ріббон, друкує символи різного розміру на упаковці або етикетках. Вибагливим покупцям також варто звернути увагу на пристрій нового покоління V230i. Це проста в керуванні модель, яка підходить для друку на фользі, гнучких стрічках та інших носіях.

Обладнання для термотрансферного друку

У чому переваги термотрансферної технології

Ці пристрої підходять для друку різних тиражів, у тому числі невеликих. Компанія «Домінанта» пропонує якісне та надійне обладнання від британського виробника Domino UK Ltc. На сайті можна замовити не тільки пристрої, а й змінні ріббони – варто завжди мати їх у наявності, щоб уникнути простоїв та зупинки виробничого процесу.

Також читайте:   Як вибрати кондиціонер

Термотрансферну технологію часто використовують для виготовлення рекламної або дизайнерської, сувенірної продукції. Принтери такого типу друкують ярлики, штрихкоди, цінники, необхідні в різних галузях промисловості. Серед головних переваг методу варто виділити наступні:

  • стійкі до вигоряння написи та зображення. Вони не стираються з часом і не бояться агресивних факторів;
  • висока швидкість нанесення кодів, можливість роботи у старт-стопному або безперервному режимі (для всіх моделей);
  • якісний друк. Нанесені знаки та символи швидко й легко зчитуються сканерами, які використовують у торгівлі, складській роботі тощо;
  • універсальність, можливість маркування різних матеріалів. Термотрансферне обладнання підходить для картону, пластику, паперу, за його допомогою також наносять знаки й символи на тканини.

Пристрої, що переносять зображення на носій за допомогою ріббону, мають великий попит та активно використовуються з 1980 року. Моделі від британського виробника Domino UK Ltc працюють у режимі економ, коли це потрібно, а також підтримують вертикальний друк. Термотрансферні пристрої в каталозі компанії «Домінанта» відповідають усім вимогам сучасного виробництва.

Обладнання для термотрансферного друку

За допомогою цього обладнання вийде організувати безперервне виробництво з маркуванням та наносити чіткі, стійкі до негативних впливів символи. На сайті можна не тільки придбати пристрої, а й замовити витратні матеріали для них, отримати кваліфіковану технічну підтримку, гарантійне та сервісне обслуговування за участю досвідчених фахівців.

Автор статті: inna.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*