Тривають матчі чвертьфінальної серії НХЛ - Блог про Львів

Тривають матчі чвертьфінальної серії НХЛ

Boston ice hokey

Як ми й обіцяли у попередніх постах після огляду матчів плейоф НБА вже зараз зосередимо увагу на матчах на виліт у національній хокейній лізі. Також розпочалося все найцікавіше.

Зокрема, сьогодні вночі було зіграно два поєдинки чвертьфінальної серії після яких вже визначилася перша команда, яка зіграє у півфіналі. Нею стала – «Рейджерс», яка з рахунком – 4:2 у серії була сильнішою за «Кароліну».

До речі, результат сьогоднішньої гри – 5:3 на користь команди з Нью-Йорка.

В іншому поєдинку ігрового дня «Ванкувер», поступаючись у рахунку, зумів таки здобути вольову перемогу над «Едмонтоном» – 3:2. Таким чином, гравці «Ванкувера» ще на крок наблизилися до півфіналу. На даний момент рахунок у серії між цими командами – 3:2 на користь сьогоднішніх переможців.

У цій парі все може визначитися вже 19 травня, коли «Едмонтон» прийме свого суперника на своєму майданчику.

Також читайте:   "Галицькі Леви" готові до нового сезону

Щодо інших пар 1/4 фіналу, то там також ще не все вирішено.

Так, у парі «Флорида» – «Бостон» здавалося підопічні Моріса Пола мали би завершувати серію на своєму майданчику, але ішов думки були хокеїсти «Бостона», які зуміли мінімально перемогти й, таким чином, скоротити рахунок у серії до мінімуму. Вже сьогодні вночі команди зустрінуться знову. На цей раз підопічні відповідно Монтгомері Джима зіграють вдома.

У ще одній парі, в якій між собою б’ються «Даллас» і «Колорадо» також зберігається інтрига, адже «зелені» ведуть – 3:2. Якраз у ніч із 17 на 18 число ці колективи схрестять зброю у шостому за ліком матчі в Колорадо.

Нагадаємо минулоріч володарем Кубка Стенлі став «Вегас», який у фінальній серії був сильнішим за «Флориду».

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*