НБА. “Бостон” і “Даллас” визначать чемпіона - Блог про Львів

НБА. “Бостон” і “Даллас” визначать чемпіона

Doncic

Як ми й обіцяли до теми баскетболу та хокею повернемося ближче до вирішальних матчів. Такий час настав, а отже вже зараз приділимо трохи вашого часу НХЛ та НБА.

Розпочнемо із баскетболу, адже там визначилися два фіналіста й вже незабаром, а точніше 7 червня стартує фінальна серія, яка триватиме до чотирьох перемог однієї з команд.

У ній за право називатися кращою командою сезону 2023/2024 років будуть змагатися «Бостон» і «Даллас». Перший поєдинок фінальної серії відбудеться на майданчику «Ті-Ді Гардена» у Бостоні. Початок о 3 годині 30 хвилин за київським часом.

Шлях команд до фіналу?

Отже, «Бостон» у півфінальній серії не відчув опору з боку «Індіани». «Зелено-білі» перемогли свого суперника більш ніж переконливо – 4:0 і вже давно готуються до фінальної серії.

Зовсім іншою була гра «Далласа» проти сенсації цьогорічного розіграшу «Міннесоти». Чому сенсації? Тому що останні сенсаційно вибили зі змагань діючого чемпіона національної баскетбольної асоціації «Денвер».

Також читайте:   НБА у розпалі. Український слід

Як виявилося згодом, на більше цієї команди не вистачило, адже Дончіч і компанія перемогли із рахунком – 4:1. Впевненість цієї «вікторії» підтверджує останній поєдинок серії, коли «Даллас» в гостях буквально таки виніс «Міннесоту» – 124:103.

Чого очікувати від фіналу? Фахівці кажуть, що «Бостон» – беззаперечний фаворит. Букмекери світу дають на перемогу цієї команди в серії коефіцієнт – 1.45. Відповідно на «Даллас» – 2.6.

Але, але і ще раз цей чемпіонат по-своєму цікавий і тут можливо все. Особисто я прогнозую затяжну серію, в якій переможе таки «Бостон». Хоча, не виключений варіант із черговою сенсацією.

У наступних постах на цьому блозі очікуйте розповідь про фінальну серії НХЛ. Там сьогодні вночі може визначитися другий фіналіст. Першим став ХК «Флорида», який був сильніший за «Рейнджерс».

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*