Прімера: «Джимбі Картахена» – новий чемпіон Іспанії! - Блог про Львів

Прімера: «Джимбі Картахена» – новий чемпіон Іспанії!

Новий чемпіон

«Джимбі Картахена» увійшов в історію! Команда на чолі з Дудою завершила чудовий сезон своїм дебютним чемпіонським титулом у Першому дивізіоні, додавши його до Суперкубка, який картахенці сенсаційно вибороли у січні, а додатковим призом є путівка до Ліги чемпіонів.

Нагадаємо, у регулярній частині сезону «Джимбі Картахена» фінішувала на п’ятій позиції. У чвертьфіналі Джимбі у двох матчах вибив з плей-офф «Мовістар Інтер» (2:4 ЕТ і 2:1), на шляху до фіналу – і переможця регулярки Прімери «Барселону» (3:2 і 2:1 ЕТ).

У фінальній серії до трьох перемог картахенці здобули дві мінімальні перемоги у Мурсії (2:1 і 2:1), однак у третій грі в післяматчевих пенальті удача посміхнулася «Ель Посо» (3:3, пен. 2:4). Та все ж у четвертому поєдинку «Джимбі Картахена» впевнено переграла другу команду регулярки (5:2) і переписала історію!

Чемпіонат Іспанії. Плей-офф. Фінал (четвертий матч)

«Джимбі Картахена» – «Ель-Посо» – 5:2

Голи: Бебе (25), Мотта (27, 39-пен.), Валтіньйо (40), Лукао (40) – Гадейя (36), Томаз (40, автогол)
Рахунок у серії – 3:1

Коротке резюме від Артема Терентьєва

Це сталося!!! “Джимбі Картахена” вперше у своїй історії стала чемпіоном Іспанії з футзалу!!! Перемога над “Ель-Посо” у другому домашньому матчі фінальної серії плей-оф до трьох перемог принесла картахенцям титул!!!

Також читайте:   Футзал. Чемпіонат України. Титан-Зоря 6:4 Енергія (відео)

Автор цього посту не приховує, що у цій серії вболівав за “Картахену” через політичні причини, бо за “Ель-Посо” грає російський комуніст артьом ніязов. Тому, результатом цілком задоволений.

Але є ще два моменти, на які потрібно звернути увагу.
1. У фіналі було дербі, адже “Ель-Посо” та “Джимбі Картахена” – з одного регіону. І обіграти більш титулованих мурсійців для команди з Картахени було справою принципу. Це ще одна мотивація, окрім бажання переписати історію іспанського футзалу.

2. І не забуваємо, що “Картахену” очолює Дуда, який перед цим багато років працював саме в “Ель-Посо”. Тож, кому, як не йому, завдати такого ляпаса “Червоному Приливу”?

І найголовніше – тепер “Джимбі Картахена”, разом з “Пальмою Футзал”, представлятиме Іспанію у Лізі чемпіонів. І, судячи з цього, є всі підстави вважати, що трансфер Лукао до “Мовістар Інтера” не відбудеться. Цей бразильський “стовп” буде потрібен Дуді у Лізі чемпіонів.

Автор статті: Terentyev.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*