У Львові вирувала негода - Блог про Львів

У Львові вирувала негода

Буревій 2024

Здавалося тихий суботній день не мав би віщувати біди. Хтось відпочивав від важкого робочого тижня, а хтось навпаки готувався до так званих зелених свят. Нічого нового.

Аж тут як грім серед ясного неба в телеграм-каналах почали з’являтися новини, що спершу на Волині, а тепер у Львівській області вирує негода і вона активно насувається на саме місто Лева. Чесно кажучи не дуже вірив у буревій, адже до того на вулиці була дуже тепла погода й негодою аж ніяк не пахло.

Проте, мої думки змінилися вже за декілька хвилин, коли сонця не стало й почав дути серозний вітер, який переріс у піщану бурю з дощем.

Як наслідок, у місті Львові багато повалених дерев, де-не-де з будинків зірвало дах, частина громадського транспорту не курсує, а вулиці у воді. Щастя від Бога, що обійшлося без смертельних випадків. Все решта можна відновити, а ось людське не вернеш. Його і так забирає клята війна, а тут ще й природні катаклізми.

Також читайте:   Доступне житло в сучасній новобудові Львова

На 17 годину дощ схоже почав припинятися. За останніми даними загалом у Львівській області 155 населених пунктів залишилися без електропостачання. Так, це все через негоду, адже всі добре знають, як ворог вночі атакував енергетичну інфраструктуру.

Сьогоднішній буревій нагадав мені 2021 рік. Тоді теж у червні, а точніше 25 числа Львовом кружляла негода і було повалено дуже багато дерев.

Негода у Львові 2021 рік

2021 рік

Буревій у Львові 2024

2024 рік

Бережіть себе і як тільки бачите щось, що загрожує вашому життю одразу ж ховайтеся у безпечні місця.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*