У театрі Курбаса відбудеться прем’єра «Легенда про вічне життя» - Блог про Львів

У театрі Курбаса відбудеться прем’єра «Легенда про вічне життя»

Театр Курбаса

Признаюся чесно – полюбляю ходити в театри. Щоправда, роблю це не так часто якби цього хотілося. Але, якщо випадає нагода, то обов’язково відвідую прем’єри.

Цього року вже побував на декількох з них у театрі імені Леся Курбаса. Свого часу навіть не знав про його існування якби не один хороший приятель, який порадив сходити у цей сучасний театр.

Чому сучасний? А тому що тут гра авторів відбувається безпосередньо перед нами – глядачами. Інколи ви навіть самі берете участь у виставі. Так було у «Лісовій пісні», «Коли цвіте полин» тощо.

І ось зараз театр імені Леся Курбаса анонсував нову прем’єру. Відбуватиметься вона наприкінці місяця, а точніше 29 і 30 червня. Початок обох о 18 годині й вже зараз квитки можна придбати тут.

Про що вистава? Цитую сайт театру:

«Легенда про вічне життя» – філософські роздуми про життя людини як постійну боротьбу. Але силу на цьому нелегкому шляху кожній людині дає кохання. Якщо ж воно нерозділене, то людина стає безсилою. Зрада та брехня йдуть поряд із головним героєм протягом дійства.

У виставі поєднуються автентичні пісні, авторські твори, плачі та співані імпровізації.

Також читайте:   Екскурсія приміщенням Львівської обласної науково-педагогічної бібліотеки

Іванові Франкові, як вічному революціонеру, дали вічний вогонь. І він, під прицілом безумства того часу ніс вічний вогонь. Смертній людині – божественну місію. Але смертний не може нести вічний вогонь, бо його життя має початок і кінець. Вічний належить вічності!

Смертний Франко проніс «божественний вогонь» скільки міг. Його «Легенда про вічне життя» філософські роздуми, написані зрілою людиною, яка горить у нескінченних життєвих випробуваннях і роздумує, про вічне життя! Чи можливо жити вічно але серед бурі пристрастей, а не на гармонії та любові, яких на цій землі годі віднайти…».

«Легенда про вічне життя» – це не лише можливість ознайомитися з чимось новим, а й побачити у ділі вже всіма улюблених акторів: Миколу Березу, Марину Мазур, Дарину Федину та інших.

Насамкінець ще декілька моментів, які варто знати перед тим, як завітати на цю прем’єру:

За жанром – це епічна драма

Тривалість – 120 хвилин без антракту

Є обмеження по віку.

Кому не виповнилося 16 і вище цим відвідування виставки не рекомендується.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*