Як подати показники за комунальні послуги для мешканців Львова - Блог про Львів

Як подати показники за комунальні послуги для мешканців Львова

Показники лічильників

Спілкуюся вчора зі сусідом, далі цитата: «Ти не в курсі як подати показники за воду та газ, бо я телефоную цій жіночці що приймає їх, а вона другий день не піднімає трубку?».

Звичайно, що Ігор Батькович може допомогти з вирішенням цього питання. Так ось, подавати показники за послуги можна: по номеру телефону, особисто зателефонувавши оператору, через офіційний сайт, а також через месенджери, такі як вайбер чи телеграм.

Особисто я віддаю перевагу останньому, адже колись не дуже популярний месенджер набув небувалої популярності. І якщо колись люди рідко користуватися тг, то тепер всі тільки я читають пабліки саме через телеграм.

Отже, як через телеграм та інші способи подати поточні показники за комунальні послуги для мешканців Львова?

Газ

Дуже зручно подавати показник через вайбер, посилання на чат-бот додаю тут.

Тут все просто. Заходите за вказаною вище адресою, обирайте у меню подати показник і до 5 числа поточного місяця передаєте ваш показник. Коли система його прийме, то обов’язково повідомить, що ваші дії успішні.

Також читайте:   Переваги виготовлення кухні на замовлення

Електроенергія

Тут я користуюся ботом телеграму. Можна зайти на офіційний сайт і подати через нього, але як і в багатьох людей, так і у мене є проблеми з паролями. Особисто я їх чомусь часто забуваю. А так у телеграмі є бот Львівобленерго. Посилання на нього тут.

Тут як і у вайбері є меню і там обираєте свій особовий рахунок-внести показники. Подати світло можна до 3 числа поточного місяця.

Водоканал

Теж почав юзати чат-бот Львівводоканалу. Як варіант зайти в особистий кабінет офіційного сайту.

Щодо згадуваного вище чат-боту, то як і у випадку з електроенергією, це також робимо через телеграм. Посилання на нього тут.

Ваші дії синхронні: заходите у чат-бот, обираєте свій особовий рахунок, вказуєте показник і в кінці підтверджуєте.

Показники води потрібно подати до 1 числа наступного місяця.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*