Як слухати музику, якщо у смартфона немає роз’єму для навушників - Блог про Львів

Як слухати музику, якщо у смартфона немає роз’єму для навушників

слухати музику зі смартфону

Сьогодні все більше виробників відмовляються у своїх смартфонах від стандартного роз’єму 3,5 мм для навушників. Однак не всі користувачі готові до цього й не завжди знають, як можна надалі слухати музику. Зробити це можна кількома способами, які й розглянемо в цій статті.

Як під’єднати навушники до смартфона без роз’єму

Відсутність роз’єму для навушників на сучасних смартфонах може стати несподіванкою для багатьох користувачів. Проте, існує кілька варіантів, як можна насолоджуватись музикою без стандартного 3.5 мм роз’єму.

Перехідник

Сьогодні існують різноманітні перехідники для смартфонів, які дозволяють слухати музику через роз’єм для зарядки. Це може бути, наприклад, перехідник з USB Type-C на Jack 3,5 мм, який підходить для більшості сучасних пристроїв на операційній системі Android. Користувачі iPhone можуть знайти аналогічний перехідник з Lightning на 3,5 мм.

перехідник Ugreen

Для прослуховування музики достатньо під’єднати дротові навушники до перехідника та вставити його у роз’єм для зарядки гаджета. На якість звучання такий аксесуар не впливає, що дозволяє з комфортом насолоджуватись улюбленою музикою. Єдиний недолік перехідника — неможливість одночасно використовувати навушники та заряджати телефон. Уникнути цього недоліку можна лише в пристроях з бездротовою зарядкою.

Навушники з іншим роз’ємом

Ще один варіант як можна слухати музику в нових смартфонах — через навушники з роз’ємом Type-C або Lightning. Такі аксесуари також потрібно під’єднувати через роз’єм для зарядки. Вони працюють без будь-яких затримок та за якістю не поступаються класичним навушникам з 3,5 мм.

Також читайте:   «На високій ноті». Що робити, коли ти геній в музиці, але не вмієш грати на жодному інструменті

Бездротові навушники

Бездротові навушники — це найзручніший, однак і найдорожчий варіант. Для їх використання не потрібно ніякого роз’єму, оскільки аксесуар під’єднується через Bluetooth. Завдяки цьому його можна використовувати з будь-яким пристроєм, який підтримує цю технологію.

Сучасні бездротові навушники здатні забезпечити чистий, якісний звук. Серед їх недоліків можна виділити обмежений час роботи, переривання сигналу та те, що з увімкненим Bluetooth смартфон швидше розряджається. Однак, бездротові навушники постійно вдосконалюють й в сучасних моделях ці недоліки зустрічається все рідше.

Портативні колонки

Портативні колонки також дозволяють слухати музику без роз’єму 3,5 мм. Як і бездротові навушники, вони під’єднуються до смартфона через Bluetooth і можуть забезпечити високоякісне звучання.

Портативні колонки чудово підходять для використання вдома, на природі, під час подорожі. Проте, їх потрібно регулярно заряджати.

Аудіосистема автомобіля

Також можна під’єднати смартфон без роз’єму 3,5 мм до аудіосистеми авто через Bluetooth або AUX-кабель. Це дозволить насолоджувати високою якістю звуку за кермом.

Висновки

Хоча відсутність в нових смартфонах класичного роз’єму 3,5 мм для навушників створює певні незручності, однак сучасні технології пропонують широкий вибір альтернатив:

  • перехідники з 3,5 мм на USB-C/Lightning;
  • навушники з роз’ємом USB-C/Lightning замість стандартного Jack 3,5 мм;
  • бездротові навушники;
  • портативні колонки;
  • аудіосистема автомобіля.

Все це дозволяє знайти зручний спосіб насолоджуватись музикою на телефоні. Ознайомитись більш детально з такими аксесуарами як перехідники для смартфонів та підібрати для себе відповідний можна в інтернет-магазині «Ugreen Україна».

Автор статті: inna.



Також раджу прочитати:

1 коментар може ще щось напишете?

  1. Вертоліт 29.06.2024 пише:

    стаття запізнилась так на років 5ть)

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*