У транспорті міста Лева запрацював пересадковий квиток - Блог про Львів

У транспорті міста Лева запрацював пересадковий квиток

Пересадковий талон

Здавалося вчора би мало бути свято Петра і Павла. Пригадуєте як свого часу саме 12 липня була традиція збиратися з друзями на пікніки. Часи минули й тепер у людей інші нагальні проблеми.

У першу чергу – це війна. Клятий ворог не дає спокою, плюс по 14 годин немає світла. А ще додамо спеку й так далі.

Тому коли вже аж дуже багато проблем, то треба писати про транспорт. Я ж його дуже й дуже полюбляю. Тим більше, що в транспорті міста Лева відбулися чергові зміни.

І навіть більше, вашому автору вдалося навіть ними успішно скористатися.

Як наші читачі мабуть здогадалися мова сьогодні піде про ЛеоКарт. Саме зі вчорашнього дня люди тепер можуть робити пересадки у всьому громадському транспорті міста.

Яка їх суть і як вірно користуватися пересадковою можливістю?

Для прикладу ви сідаєте у трамвай №3, валідуєте картку, з рахунку знімає 13-ть гривень.

На те, щоб здійснювати безоплатну пересадку власник картки має зробити другу, третю чи, скажімо, четверту поїздку, а саме нову валідацію в іншому транспорті протягом 40-а хвилин.

Для цього треба лише зайти у салон і знову завалідуватися. Якщо ви забули коли робили вперше «чек ін», то для цього на валідаторі натискаєте інформація про квиток, скануєте картку знову і на дисплеї з’явиться всі необхідна інформація про першу валідацію.

Також читайте:   Про реформування транспортної системи Львова

Найцікавіше, що окрім того, що робити пересадку можна в будь-якому транспорті, так ще й можуть це зробити лише власники ЛеоКарт. На оплату готівкою у водія, за допомогою інших сервісів, таких як «Приват 24» пересадка не діє.

Які перші враження?

Пересадка дійсно класна штука, але:

1. Чому досі немає додатку ЛеоКарт. Реально це значно би спростило життя людям, адже вони би заходили у апку, дивилися коли вперше завалідувалися й не витрачали час на непотрібні речі.

2. Не знаю поки що на рахунок часу. Щось у мене така думка, що 40-а хвилин на пересадку мало. Ок, там їхати центром – це одне, але якщо жити на Рясне-2 і добиратися на Сихів – це інше. Там у заторах можна 40 хвилин чекати.

3. Цікаво чи не піднімуть після цього вартість проїзду. У нас таке практикують. Побачать, що транспорт збитковий і почнеться.

Одним словом, ось такі ось справи на поточний день з транспортом міста Лева. А ви вже пробували їхати з пересадкою?

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*