Карпати здобули прем’єрну перемогу після повернення в УПЛ - Блог про Львів

Карпати здобули прем’єрну перемогу після повернення в УПЛ

Карпати - Кривбас

«Карпати» повернулися. Саме такими словами можна описати сьогоднішній поєдинок «левів» проти діючого бронзового призера УПЛ криворізького «Кривбасу».

Після «сухої» нічиєї у Рівному з «Вересом» на цей раз «зелено-білі» постали перед своїми вболівальниками.

Завітав на цей поєдинок і ваш автор аби не лише стати свідком перемоги нашої команди, а й глянути що відбулося на стадіоні «Україна» зсередини.

Спершу про організаційні моменти. Ще за день до гри стало відомо, що всі квитки на перший домашній матч продано. Невже близько 28 000 глядачів відвідає гру «Карпат»? Якби ж це. Через війну проти клятої росії більше ніж 2000 людей перебувати на матчі не могли. Не дивно, що хоч і міні, але аншлаг був. І це при тому, що ціна «тікетів» на цю гру була не з дешевих. 200-250 гривень на матч української першості не мало. Згодом диктор гри оголосив, що всі виручені від продажу квитків гроші, а це близько 700 000 гривень будуть передані на потреби ЗСУ. Респект!

Що не сподобалося, так це відсутність нормальних умов на стадіоні «Україна». Квитки продавали в сектори, а на кріслах місця не зазначені. Від цього й багато відвідувачів гри довго сперечалися один із одним де хто має сидіти. Особисто я не побачив нормально облаштованих місць для журналістів. Тому писав, пишу і буду писати. Стадіон треба модернізувати. Ну, не гоже тримати його в такому стані.

Про вболівальників згадав не просто так, адже їхні суперечки один із одним виникали на полі через інертну гру команд. Веселіше стало ближче до середини першої половини першого тайму. Гості з Кривого Рогу заробили пенальті, яке Максим Луньов реалізувати не зумів через класну гру у воротах Кемкіна. Як виявиться згодом він проведе другий «сухий» матч в елітному дивізіоні.

Також читайте:   ЧС-2021. Група «В». Єгипет – Гватемала – 6:3

А що далі? «Кривбас» у вечір неділі більше нічим не запам’ятався. Чого не скажеш про «Карпати», які відсидівшись в обороні, вистрелили двічі. Чудові удари вдалися Артуру Шаху та Павлу Полегеньку. За рахунку – 2:0 на користь «левів» команди й пішли на перерву.

Після неї «коуч» команди-гостей кинув у бій своїх козирів – легіонерів. Проте, стати джокерами вони не зуміли. Знову ж таки інертна гра дивідендів не принесла. Цікаво як криворіжці будуть грати матч-відповідь кваліфікації Ліги Європи проти чеської «Вікторії». Щось поки є тривоги…

Та це буде потім, а ми ж повертаємося до гри у Львові. Сидів біля мене вболівальник на ім’я Андрій і сказав наступне: «здалося би забити третій м’яч і на цьому можна розходитися». Гравці «Карпат» ніби дослухалися до нього, адже ближче до завершення гри Амбросій Чачуа потроїв перевагу своєї команди.

3:0 – впевнена перемога «Карпат» не за кращої гри. Так тримати!

І насамкінець про негативне.

Юрій Вернидуб

Дуже прикро було бачити в кінці гри, що відомий тренер, учасник єврокубків від України проігнорував подавання руки «коучу» ФК «Карпати» Владиславу Лупашку. Програвати теж треба вміти і поважати суперника в першу чергу, пане Юріє!

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*