Електромобіль Volvo С40 Recharge: особливості й технічні характеристики - Блог про Львів

Електромобіль Volvo С40 Recharge: особливості й технічні характеристики

Volvo С40 Recharge

Будь-який водій мріє не просто про комфортне, але й безпечне авто, за кермом якого можна насолоджуватися поїздкою. Саме такими є електрокари від Вольво – це економічні та абсолютно безпечні для навколишнього середовища автівки шведського бренду.

Асортимент електромобілів широкий, тому завжди можна знайти варіант, який влаштує за ціною та характеристиками. Новий Volvo С40 Recharge, представлений тут https://viking-motors.ua/models/volvo-c40-ua-2/, невибагливий у керуванні, тому сподобається й водіям-початківцям.

Екологічний та комфортний: ключові характеристики електрокара

Volvo С40 Recharge найкраще відповідає потребам сучасної людини, адже під час керування ним кількість шкідливих викидів в атмосферу зменшено до нуля. В інтер’єрі не використовують шкіру, проте це ніяк не впливає на елегантність та красу. Для килимків і оббивки використовують перероблені матеріали.

Отже, в цьому електрокарі зроблено акцент саме на екологічності, тобто, безпеці для навколишнього середовища. Елементи декору всередині використовують не тільки в якості прикраси, це також важливі складники атмосфери затишку та спокою в салоні. Панорамний дах із тонованим склом захищає від ультрафіолету й візуально додає об’єму.

Як водій, так і пасажири неодмінно оцінять комфортність сидінь у салоні. Так, крісло керманича має анатомічні властивості, тобто, точно запам’ятовує та повторює контури тіла людини. До керма не просто приємно торкатися, його зробили дуже чутливим для контрольованого й легкого управління. Всередині достатньо місця, щоб зберігати особисті речі.

Характеристики та робочі параметри двигунів

Висота електромобіля становить 1591 мм, ширина – 1873 мм, а довжина 4450 мм. Вартість залежить від комплектації, цей показник впливає на характеристики й додаткові опції, які в результаті матиме автомобіль. Наразі доступно всього три, вони відомі під назвою Single Motor, Single Motor Extended Range і Twin Motor.

Розглянемо особливості кожної. Так, модифікація Single Motor – це:

  • задній привід;
  • запас ходу 484 км (на електричній тязі в комбінованому режимі);
  • споживання електроенергії – 6,2 кВт⋅год/100 км – загальне, 11,2 кВт⋅год/100 км – у місті;
  • час заряджання акумулятора вдома – 7 годин, на станції 34 хвилини;
  • потужність двигуна 238 к. с./175 кВт.

Single Motor Extended Range – це також задньопривідний електрокар із запасом ходу на електротязі 578 км, зарядити його повністю в домашніх умовах можна за 8 годин, на станції для цього знадобиться 28 хвилин, потужність силової установки становить 253 к. с./185 кВт.

Модифікація Twin Motor – це повнопривідний електрокар із показником потужності 408 к. с./300 кВт, для розгону до 100 кілометрів йому знадобиться всього 4,7 секунди. Максимальний крутний момент становить 670 Нм, також є можливість перевозити причеп масою до 1800 кг. На багажнику можна розмістити вантаж до 75 кг.

Volvo С40 Recharge

Функціонал та особливості електромобілів

У Volvo С40 Recharge передбачено інтеграцію з рядом сервісів для зручності, особливо під час подорожі на великі відстані. Наприклад, є можливість приєднатися до програм Google, а саме, для навігації, голосового керування, завантаження та прослухування улюбленої музики тощо.

Шведський виробник подбав про здоров’я водія та пасажирів, створивши систему кондиціонування із видаленням до 80% шкідливих домішок із повітря. Крім того, кожен користувач оцінить набір технологій і рішень для безпеки:

  • світлодіодні фари з адаптивним дальнім світлом, яке не сліпить водіїв зустрічних авто;
  • контроль руху по смузі та дистанції до автомобіля, що знаходиться попереду;
  • регулювання швидкості, допомога під час паркування за допомогою камери з панорамним оглядом на 360 градусів;
  • автоматичне екстрене гальмування за потреби;
  • відстеження сліпих зон.

Volvo С40 Recharge – це потужний та стильний електрокар, який стане чудовим рішенням для подорожей або поїздок по місту. Цей автомобіль доступний у задньо- та повнопривідній комплектаціях, можна вибрати варіанти зі збільшеною потужністю та запасом ходу.

Автор статті: Jorgen.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*