ФК «Галицька здоба» – срібний призер «Gold Business League» - Блог про Львів

ФК «Галицька здоба» – срібний призер «Gold Business League»

Микола Богданов

Це стало відомо після того, як у завершальному поєдинку третього кола змагань «пекарі» розписали мирову з «Харків-Незламні», які у підсумку й стали тріумфаторами першості. Третє місце зайняли гравці «Nano».

Повертаючись до вчорашньої гри варто зазначити, що тримала вона в напрузі фанів обох команд із першої до останньої хвилини гри. Першими, до слова, відзначилися у цьому матчі «червоно-жовті». Шедевральний удар вдався Роману Москалику, який буквально таки у прямому сенсі цього слова «зняв павутину» із сітки воріт «Харків-Незламні».

Щоправда радість нашої команди була не тривалою, адже за декілька хвилин після розіграшу стандарту відзначився Іваненко Олександр.

Саме за такого рахунку команди й пішли на відпочинок. Після нього «пекарі» кинули всі сили аби таки вирвати омріяну перемогу. Проте, час спливав, а м’яч вперто не йшов у сітку суперника. Головний тренер ФК «Галицька здоба» вдається до кардинальних дій, коли згадуваний вище Роман Москалик виходить у футболці п’ятого польового гравця.

Також читайте:   Футзал. Чемпіонат України: Тайм 6-0 Шахтар

Як виявиться згодом, ця тактика звела нанівець всі мрії про чемпіонство, адже за деякий час після виходу воротаря-ганяли на майданчик була допущена помилка, якою миттєво скористався гравець команди-суперника Віталій Танський.

Так, фактично з сиреною Сергій Тригубець зумів забити 2-й м’яч для своєї команди, тим самим врятувавши свою команду від поразки. Але, для здобуття чемпіонства цього було замало.

2:2 – підсумок гри між ФК «Галицька здоба» та «Харків-Незламні».

Склад нашої команди у вчорашній грі виглядав наступним чином:

Жук – Тригубець, Стефанків, Піддубний, Москалик, Люблінський, Чурко, Шафранський, Коваль, Дяк.

Кращі гравці за версією пресслужби: Москалик Роман – Медвідь Богдан.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*