ФК «Галицька здоба» – «Direct». Прогнози на перший поєдинок Кубка України - Блог про Львів

ФК «Галицька здоба» – «Direct». Прогнози на перший поєдинок Кубка України

Прогнози

Вже зовсім скоро, а саме в суботу, 5 жовтня, у місті Львові футзальний клуб «Галицька здоба» проведе перший поєдинок першого попереднього раунду національного турніру.

Суперником «пекарів» буде столична команда «Direct».

Напередодні цього цікавого протистояння клубній пресслужбі «пекарів» вдалося поспілкуватися із експертами з різних регіонів, які й дали прогнози на цей матч.

???? Терентьєв Артем, шеф-редактор футзального порталу «5×5»????

«Для обох команд сезон по-справжньому тільки починається. Команди ще не стартували у місцевих турнірах, тож, теоретично, вони можуть зараз зробити акцент на іграх у рамках Кубку України. «Галицька здоба» – команда, в принципі, досвідчена, хоча у ній останнім часом, наскільки я знаю, були деякі кадрові зміни. Тим не менш, «пекарі» залишаються досвідченим колективом. Якщо ж казати про «Direct», то у минулому сезоні вона, на жаль, не брала участь у Вищій лізі чемпіонату Києва, хоча такі плани були. Цікаво подивитись на цю команду у новому сезоні. Минулоріч цю команду тренував Ільдар Макаєв, і в цьому була головна родзинка команди. Але є один момент: Ільдар Рашитович також є тренером «Агромату», який у минулому сезоні став чемпіоном Києва, і, за наявною інформацією, планує спробувати свої сили у Першій лізі чемпіонату України. Чи вплине це якось на перспективи «Діректа» у новому сезоні? Подивимось. А поки я прогнозую нічию у першому поєдинку між «Галицькою здобою» та «Діректом». Чому? Тому що, повторюсь, команди тільки входитимуть у сезон. Тому, не варто від них вимагати результат тут і зараз».

????Горгут Олександр, футзальний коментатор????

«На цьому етапі Кубку України пара «Галицька здоба» – «Дірект» виглядає одним із найцікавіших протистоянь. «Пекарі» завжди серед лідерів львівського футзалу, чому підтвердження срібні нагороди літнього чемпіонату Суперліги Львівщини. У свою чергу «Дірект» — представник київського аматорського футзалу, де традиційно команди можуть кинути виклик навіть професіоналам. Плюс очікуємо на цікаву тренерську дуель.
Стосовно прогнозу, то у Львові я би надав перевагу «Галицькій здобі» — рідні стіни та вболівальники, а також чималий кубковий досвід пекарів можуть зіграти вирішальну роль. Тому мій прогноз у першому матчі — 4:2 на користь львів’ян».

Також читайте:   Олександр КРИВЕНДА: «Рівень чемпіонату України (U-15) є дуже високим»

????Шуст Олег, головний тренер ФК «Skidka»????

«Можу сказати, що пара доволі цікава! ФК «Галицька здоба» регулярно бере участь у Кубку України і цей досвід тільки є плюсом для команди в цьому протистоянні. Також до плюсів віднесу рідні стіни знайомої арени і підтримка вболівальників. «Дірект» – команда нова з дуже амбіційними планами! Знаю що вони підсилилися дуже кваліфікованими гравцями і будуть змагатися за призові місця у не слабому Чемпіонаті Києва (Вища ліга).

Їхні плюси – це кваліфікований тренер і амбіції наряду з гарними виконавцями у складі. Думаю гра буде цікавою А переможцем стане той, хто краще реалізує свої шанси і використає свої плюси, про які я вже казав вище. В будь-якому випадку, на мою думку, все буде вирішуватися у Києві, в повторній грі, якщо звичайно хтось відверто не розчарує і попливе!».

????Ісаєв Богдан, спортивний коментатор????

«На нас очікує цікаве протистояння досвіду проти молодості. І якщо «Галицька здоба» має більший досвід виступів на такому рівні, то цього не скажеш про «Direct». Так, вони минулого сезону спробували свої сили в змаганнях Кубку України, але далі першого раунду пройти не зуміли, поступившись хмельницькому «Урбану». Зараз столичні – це зовсім інша команда у порівнянні з минулим роком, є суттєві підсилення.
Моя думка, що вдома «пекарі» точно не програють. Я більше схиляюся до результативної нічиєї – 3:3».

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*