Чому блондинок вважають тупими

блондинка

Напевно всі чули, що блондинок називають м’яко кажучи “тупими”. Це переважно пішло від анекдотів. Але, анекдоти анекдотами, а люди підмахують тим білявок, чим соромлять їх. Чи насправді блондинки тупі?

Як я вже казав про них складають анекдоти, над ними сміються, про них знімають фільми. Чого тільки варте кіно “Блондинка у шоколаді”, але вони класні.

Блондинки – унікальне явище, оскільки вони є одночасно як предметом обожнювання чоловіків, так і предметом насмішок. Дослідження, проведені вченими, показали, що більше 65 відсоткам чоловіків подобаються саме блондинки!

Так у чому ж їх секрет? – Невже тільки колір волосся (який, до речі, так легко змінити) надає настільки привабливе дію?! Особисто я чув, що “дівчата блондинки більш розкуті і легковажні – це ідеальний варіант, якщо є бажання весело і необтяжливо провести час”.

Але чи насправді блондинки такі недалекі, як постають перед нами в анекдотах? Чи справді вони заслуговують на те, щоб бути висміяними? Точніше, чи простежується чіткий зв’язок між світлим забарвленням волосся і низьким коефіцієнтом розумового розвитку?

Ну, по-перше, якщо це справді так, то слід вивчати лише природних блондинок. А чи багато в нас таких? Наукові дані свідчать, що натуральні блондинки – це зникає з лиця землі вид. З кожним роком їх стає все менше і менше. Зате невблаганно росте число тих, хто вирішує змінити забарвлення на більш світлий.

По-друге, всі вони автоматично перетворюються на дур? Або дурки – це все-таки не блондинки, а перефарбовані у блондинок брюнетки?

Також читайте:   Неймовірне катання на лижах в Славську 26 квітня 2016 року (відео)

Загалом, щоб розібратися в тому, звідки «ноги ростуть» у анекдотів про блондинок, треба – будете сміятися – вивчити історію.

Існують дві версії того, звідки з’являються анекдоти про блондинок:

Перша: їх довгими самотніми вечорами складають брюнетки.
Друга: їх придумують чоловіки, яким блондинки відмовили.

І та, й інша – жартівливі, хоча і не позбавлені підстав.

Лише в Америці, де жінки відрізняються деякою схильністю до фемінізму і незалежності від чоловіків, могла виникнути ідея про святкування «Дня блондинок».

Причому ідея про святкування такого екстравагантного приводу виникла в рядах юристів і адвокатів. Саме союз юристів в Америці став ініціатором проведення «Національного дня блондинок» 9 липня 2001 року. Потім ідею підхопили по всьому світу, і тепер саме 31 травня кожного року проходить під прапором «Всесвітнього дня блондинок».

Анекдот про блондинку:

Стоїть блондинка і брюнетка на зупинці автобуса. Блондинка питає: “А тобі який номер маршруту треба?”. Брюнетка відповідає: “Мені №9, а тобі?”. “А мені 2”, – відповіла світлявка.
Тут приїжджає автобус №29 і блондинка радісно скрикує: “О! Клас! підходить для НАС двох”
.

Висновок я хочу зробити такий, що розум не залежить від кольору волосся.

Скільки зустрічав і досі знаю блондинок, то що я маю сказати, що вони тупі. Навпаки вони справляли на мене лише позитивне враження. А ці розмови – це всього навсього прикол.

P.S. Прикольне шоу йшло чи ще йде в Україні: “Хто проти блондинок”. От там дійсно можна вже надивитися. 🙂

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 21 може ще щось напишете?

  1. Narcus 11.12.2009 пише:

    Можливо і так – хочу сказати що зараз побільшало ну принаймні на моїй життєвій дорозі розумних дівчат- з якими можна по розмовляти на різні теми! Тут як не крути але вже заведено в народі що блондинки-це туповаті дівчата-і вже ні чого не поміняєш!

    • Alina 17.10.2019 пише:

      Хах, “в народі кажуть”
      По перше в народі вважають, це анекдотом!
      А по друге не суди, якщо не знаєш!
      Я з легкістю можу сказати, що твоя відповідь тупа, адже це це анекдот, і в народі це вважають так само.І ти не маєш права судити когось, адже я би не сказала, що ти розумна, ти ж навіть не граматична, в тебе стільки помилок, шо то просто…
      І доречі я блондинка!)

  2. Lanagur 11.12.2009 пише:

    один гуморист казав: Какой же надо быть умной, чтоб казаться дурой! а ви шановні робіть висновки, якщо вистарчає розуму))))))))))))

  3. Архіваріус 11.12.2009 пише:

    Все всвіті міняється. З часом і ваші думки зміняться. А як по відношенню до блондинів?

  4. Маестро 11.12.2009 пише:

    Хаха блондини теж не дуже розумні)))) Я гоню насправді колір волосся немає значення, от моя сестра кілька раз фарбувалась з брюнетки на блондинку і навпаки а врезультаті, ніяких змін в інтелекті я не зустрів!

  5. Narcus 11.12.2009 пише:

    Тому що вона- не натуральна блондинка))))))

  6. bankiduki 11.12.2009 пише:

    Натуральна,не Натуральна,фарбована , не Фарбована, Блондинка – Брюнетка,Руда – Шатенка. Лиса – Підстрижена зкоса.Загалом дуреп можна зустріти у будь якому вигляді, я б не конкретизував що блондики аж такі дурні,просто бути зі світлим волоссям популярно,тому і блондинок так багато.Взагалі зустрічав декілька розумних білявок.Думаю це такий стереотип склався що якщо ти білявка – значить дурепа повна.До речі Анекдот веселий ,автору +

  7. zars 11.12.2009 пише:

    Анекдот: Блондинка на ніч на тумбочку біля ліжка завжди ставить повну (з водою) і порожню склянки: може вона захоче пити вночі, а може – не захоче.

  8. bankiduki 11.12.2009 пише:

    Блондинка кличе свого бойфренда:
    – Допоможи мені скласти мозаїку, я не знаю як почати …
    – А що це має бути???
    – На коробці був намальований гномик.
    Показує йому мозаїку, розсипану по столу. Той деякий час дивиться на стіл, на коробку і каже:
    – По-перше, нам ніколи не вдасться скласти з цього гномика, а, по-друге, я думаю, слід покласти всі кукурудзяні пластівці назад у коробку.

  9. Narcus 12.12.2009 пише:

    Та вбільшось ті це дури і не залежить від волосся!!!

  10. Notorious BIG 12.12.2009 пише:

    Ну тупі і наївні вже ті блондинки, можливо просто вони створені не для інтелектуальних ігор, а ігор на диванчику 🙂

  11. Narcus 15.12.2009 пише:

    ГГГГГГГГГГ хххххххххххх- відео піпец- довго себе стримував-після цього відео – можу з впевненістю сказати вони ТУПІЦИИИИИИИ 🙂 🙂 🙂

  12. Lenkas 24.05.2010 пише:

    відео справді ульотне!!! а от стосовно блондинки у ролику, то колір волосся це виключно вплив пергідролю! Можливо це хімія так руйнує мозок?!

  13. Архіваріус 24.05.2010 пише:

    Lenkas пише: відео справді ульотне!!! а от стосовно блондинки у ролику, то колір волосся це виключно вплив пергідролю! Можливо це хімія так руйнує мозок?!

    Хімія нічого не руйнує, як в голові нема нічого, то ніяка хімія не допоможе.

  14. Аня 31.05.2010 пише:

    Я блондинка,і мені здається, що я тупа,а іншим навпаки – занадто розумна.

  15. Аня 31.05.2010 пише:

    Правда,забула сказати , я з народження світла, тільки вже у підлітковому віці трішки потемніла і тому підкрашую волосся

  16. Аня 31.05.2010 пише:

    До речі, за моїм спостереженням, блондинки веселі дівчата, а тупими насправді є брюнетки, може не настільки тупими, як “давалками”.

  17. zars 31.05.2010 пише:

    Аня пише: До речі, за моїм спостереженням, блондинки веселі дівчата, а тупими насправді є брюнетки, може не настільки тупими, як “давалками”.

    Людовік ХІV (Сонце Франції) казав, що в житті є три прекрасних речі: війна, коні і брюнетки з голубими очима. Правда блонда Луїза де Лавальєр часів Людовіка ХІІІ теж давала жару при королівському дворі… ДІВЧАТА Я ВАС УСІХ ЛЮБЛЮ!!!

  18. фотограф 02.04.2016 пише:

    Думаю, що колір волосся ні на що не впливає. А от мій знайомий викладач сказав, що чим більші груди у студентки тим вона тупіша. До такого висновку дійшов через кілька років викладання)))

  19. Vertolit 04.04.2016 пише:

    Який професійний підхід до оцінки розумових здібностей студентів. А якщо ти хлопець як він оцінював ? ті в кого більше 25 см автоматом тупими були ?

  20. светлана 17.12.2016 пише:

    А ви не думали , що нам блондинкам обiдно ??блондинки не тупi це придумали брюнетки i шатенки через заздрiсть я можу сказать , що я не тупа блондинка вчуся в школi на 11 балiв i жодна блондинка не может бути тупою .

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*