Хто наші коментатори? - Блог про Львів

Хто наші коментатори?

Хто наші коментатори?

У честь ювілею якось не хочеться вас завантажувати черговими проблемами такими як підняли тарифи на комунальні послуги, як холодно на вулиці і тому подібне.

Блог розважальний, а тому сьогодні ми не будемо говорити про відомих людей і події, а поговоримо про наших коментаторів.

Хто вони, якими вони себе показують на нашому блозі, про це і читайте у черговій статті.

Отже, починаємо:

1. PVS – помітно, що людина освідчена. Як тільки я зроблю помилки, він одразу говорить що тут чи там не має коми чи знаку оклику. 🙂 Цікавлять його теми про кохання і Інтернет.

Взагалі у мене таке враження, що він якийсь чиновник або ж хоче ним бути. Веселості я ніколи не бачив, тому думаю йому років так 35-40. 🙂

2. Stakeholder. Людина коментує майже всі теми, дуже полюбляє писати великі коменти, а не флудити по два речення. Помітно, що розбирається в комп’ютерах, інтернет-технологіях. Непоганий політикант. Не бачив ніколи, щоб когось ображав. Думаю йому років так під 30. 🙂

3. Gopnik. Це ще той коментатор. Його задівати не бажано, бо тоді почнеться війна. 🙂 Розбирається в чому? Та він як настрій. Зайде у будь-яку тему і любить пописати. Інколи дозволяє собі нецензурні висловлювання. Думаю йому років так від 20 до 25-ти.

4. VIK – почав активно писати нещодавно. Можливо тому що наступила акція? 🙂 Добряк, любить мене підколоти, якщо хтось починає його діставати, то може почати активно сперечатися. Як наприклад, робив він це нещодавно з Нарцисом. Добре рубає в лижах, побутових справах.

5. Ксю – ця дівчинка наповнює блог позитивом, як і будь-яка дівчина. Розуміється у будь-якій темі. Можливо не дуже у спорті, але робить успіхи. Як вона сама сказала: «Почала активно ним цікавитися». 🙂 Нещодавно дала нашому сайту інтерв’ю, яке ви можете почитати тут.

6. Zars – людина – справжній патріот України, у будь-яку хвилину готовий кинути все і піти воювати. І це ще не все. Помітно, що любить любовні теми, на які активно дискутує. Деколи, як щось напише, то всі «плачуть» цілий день.

7. Narcus – астряк ще той. Це один із дідусів нашого блогу. Коментує статті майже з самого початку його існування. Жартує дуже багато, як і любить з кимось посваритися. Тем як таких не має улюблених, можливо хіба що спорт. Любить брати участь у наших акціях.

8. Gena Bukin – останнім часом шось мало пише, можливо занятий? Любить спорт, але легко піддається думкам інших користувачів блогу. Часто пише на форумі на будь-які теми. Серед захоплень помітно, що людна не остання у спорті. У конфліктних ситуаціях не був помічений жодного разу.

9. Данило – робить багато помилок у словах, можливо спішить. Щось мені здається, ця людина ще вчиться. Пише про все, що бачить і думає.

10. ELECTRIC – дядько ще той. Коментує теми лише про холодильники, телевізори, мікрохвильовки. Усюди де є задіяна електроенергія. Інколи любить мене підколоти і кинути якусь мульку цікаву. Я думаю йому точно десь за сорок.

Також читайте:   Воробусу стукнуло 29-ть

Ага, любить спорт до нестями. 🙂

11. VikiMouse – порівняно з іншими новий користувач. Як і будь-яка дівчина, вона культурна. Любить розмовляти на побутові теми і на теми кохання. Інші користувачі до неї ставляться позитивно.

12. Notorious BIG – хто хто, а цей користувач – король блогу. Колись писав більше, зараз менше. Але, пише точно все що думає. Чого варті тільки його слова як він кота кидав з 4-ого поверху. Любить мене притравити, але як без того. Щодо сварок, то він папахіваєт.

13. Маестро – спортсмен від Бога. Знає про футбол все, як і про книжки. Людина напевно читає їх цілодобово. По його коментах помітно, що він ще достатньо юний.

14. Lanagur – досвідчена, тим все сказано. По будь-якій темі вона говорить слова, які згодом стають еталоном. На сайті товаришує особливо із Зарсом і Архіваріусом.

Полюбляє сексуальні теми.

15. Bankiduki – що я можу про нього сказати. Це другий Тарас Шевченко, а може і кращий. Коментарі пише переважно віршами. Він як і я може видавати свою книжку.

Це хлопчина, який знає щось про щось.

16. Старий пес – пес є пес. Що з нього візьмеш. Коли в нього є в буді Інтернет, то пише. А так, гноївка, його сучка, стайня, буда – ніц більше не бачить.

17. De_Funker – профі по комп’ютерних іграх. Полюбляє коментувати також наболілі теми.

18. Shati – наше юне обдарування. Інколи пише, але також на теми кохання, полюбляє фотографії.

19. Йорік – після того як йому сказали, щоб він бува часом не посипався почав активно обговорювати теми кохання. Одного разу написав комент, що я пів дня читав. 🙂

20. Lolita і Ptasya – нові коментатори блогу, справляють приємне враження. Обговорюють все детально. Перша – полюбляє любовні теми, остання здивувала, що розуміється у спорті і досить добре.

21. Yantar – коментує теми, пов’язані із туризмом. З його блогу помітно, що саме це його найбільше цікавить. Ні з ким не конфліктує, а говорить толкові речі. Так я і не дізнався, чи має він відношення до пива. 🙂

22. Архіваріус – профессор блогу. 😀 Інколи просить опублікувати свої статті. Щодо характеру, то він у нього – не знаю який. Він і романтик, і посваритися любить, і похарити всіх. Це добрий тролик. 🙂 Мастак у любовних справах.

23. Йорген. Людина – такий собі містер ікс. Серйозний, пише по суті, сильно у переписку не встрягає. Помітно, що Йорген у житті щось та й знає.

24. Януся – любителька фільмів і добра хазяйка. 🙂 Також бачу за плечима досвід.

25. Закоханий. Сам нік за себе говорить, що він закохався. Пише переважно на тему спорту, а саме футбольної команди – Карпати Львів.

26. І нарешті Воробус – просто пташеня. 🙂

P.S. Якщо когось забув вже вибачайте, нагадайте про себе і ми вас також охарактеризуємо з нашої точки зору. 🙂

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 36 може ще щось напишете?

  1. Narcus 02.02.2011 пише:

    А де Малишка-Баба Пітарда і всі інші 😀 ❗

  2. ELECTRIC 02.02.2011 пише:

    Ну прям пенсіонером мене 💡 зробив 😯 😯 😯

  3. Архіваріус 02.02.2011 пише:

    Бачиш Воробусе, дякуючи своєму блогу ти навіть трохи до аналізу вдався. Ну що ж похвально, ти починаєш робити успіхи у сфері аналізу, хоча варто відзначити, що до досконалості ще далеко. 😀

  4. Shati 02.02.2011 пише:

    Дякую, Воробусе… Я вже давненько тут не з’являлась, але буду виправлятись… 😉 Приємно, що автор блогу пам’ятає про своїх коментаторів 🙂

  5. yAnTar 02.02.2011 пише:

    Ну якби задали питання – то відповім – до пива жодного відношення не маю. Ще й і не люблю пиво (можу деколи hike помаранчевий випити).

  6. zars 02.02.2011 пише:

    Дуже вже доброзичливі коментарі. Світ у рожевих воколярах – невже це Воробус!? Але приємне про себе читати завжди приємно. Які ж ми всі позитивні !!! Мені вже над головою вже якесь колочко засвітилося…

    P. S. Воробус! Якщо все кинути, то й воювати не буде за що…
    А жінок… а хто їх не любить. (Є просто клоуни, які не вміють… 😉 )

  7. zars 02.02.2011 пише:

    О, не пойняв!? А де глобально-інтелектуальна аналітика про рафінованого рускоязичного з прітязаніямі на інтілігєнта прдставника Макєєвкі (либо Юзовки) русского туріста.

    P. S. Воробус, ану влупи про него шось таке, шоб нам сі сподобало!

  8. Vorobus 02.02.2011 пише:

    Блін, забув.

    Руссо турісто – йому завжди шось не подобається, ну такий вже у нього характер. І каже що все знає. Він десь з Чукотки вроді :).

    Пробує писати по всіх темах)))))))

    😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

  9. zars 02.02.2011 пише:

    То добрий знак Воробусе, що забув про москаля… Може він… як та роса на сонці… десь далеко у своїй сторонці.

  10. PVS 02.02.2011 пише:

    Нарвався!!!!

    Vorobus пише: тут чи там не має коми

    Хто її не має?
    В нас на Галичині популярнішим є слово нема – його літературна форма немає ПИШЕТЬСЯ РАЗОМ!!!!!!! А коли комусь чогось бракує, то тоді не має.
    Воробус не має Internet’у.
    У Воробуса немає Internet’y.
    Різницю відчуваєш???? Ні??? А вона є 🙂

  11. zars 02.02.2011 пише:

    PVS пише: Нарвався!!!!
    Vorobus пише: тут чи там не має коми
    Хто її не має?
    В нас на Галичині популярнішим є слово нема – його літературна форма немає ПИШЕТЬСЯ РАЗОМ!!!!!!! А коли комусь чогось бракує, то тоді не має.
    Воробус не має Internet’у.
    У Воробуса немає Internet’y.
    Різницю відчуваєш???? Ні??? А вона є

    Правильно так: “У нас у Галичині…” Або:” А коли комусь чогось бракує, то тоді – не має.”

    І вобше… не умнічай…

  12. Ксю 02.02.2011 пише:

    PVS пише: Веселості я ніколи не бачив, тому думаю йому років так 35-40.

    а по-моєму, PVS тільки і робить тут, що веселиться 🙂
    Воробус:
    P.S.дякую за приємні слова про мене 🙂

  13. Gopnik 02.02.2011 пише:

    дякую Воробус правду написав я такий і є!!!!!!!!!!!

  14. VIK 02.02.2011 пише:

    Горобчик, напаиши ще щось про Патрона і про Пана П :)))

  15. Vorobus 02.02.2011 пише:

    VIK пише: Горобчик, напаиши ще щось про Патрона і про Пана П ))

    Патрон – не ходок))))))))
    А пан П – схожий на фахівця по дослідженню прибульців. 🙂 Насправді ж по його словах він дуже хороший психолог.

  16. VikiMouse 02.02.2011 пише:

    як ти гарно про всіх розказав)
    а вот чи дійсно я така культурна то над цим можна і поспорити..))) :mrgreen:

  17. PVS 03.02.2011 пише:

    zars пише: Правильно так: “У нас у Галичині…”

    Може і правильно, але у нас на Львівщині так не говорять. І в популярній патріотичній пісні перший рядок “Десь там далеко на Волині…”. Чомусь я думаю, що мене підтримають і люди, які живуть на Закарпатті, і ті, котрі живуть на Донеччині 😉

  18. russo turisto 03.02.2011 пише:

    zars пише: То добрий знак Воробусе, що забув про москаля… Може він… як та роса на сонці… десь далеко у своїй сторонці.

    Ага разогнался, я из тех, вторых, которые пришли и остались. :mrgreen:

  19. zars 03.02.2011 пише:

    PVS пише: zars пише: Правильно так: “У нас у Галичині…”
    Може і правильно, але у нас на Львівщині так не говорять. І в популярній патріотичній пісні перший рядок “Десь там далеко на Волині…”. Чомусь я думаю, що мене підтримають і люди, які живуть на Закарпатті, і ті, котрі живуть на Донеччині

    Далі умнічаєш?…

  20. zars 03.02.2011 пише:

    Оприділись як говорити: літературним варіантом, чи – як прийнято або склалося історично.

  21. yAnTar 03.02.2011 пише:

    На рахунок коли немає пишеться разом чи окремо – дуже просте правило:
    якщо немає можна замінити словом нема – тоді пишеться разом, в усіх інших випадках окремо.

  22. Student 03.02.2011 пише:

    Тук-тук, Воробко, ти мене забув 🙂

  23. Vorobus 03.02.2011 пише:

    Student пише: Тук-тук, Воробко, ти мене забув

    Student – про що він ще може думати як не про кохання і амурні справи)))) Він на ці теми дискутує як справжній профі, один з кращих.
    🙂 🙂 🙂

  24. Vorobus 03.02.2011 пише:

    Student пише: Тук-тук, Воробко, ти мене забув

    Цікаво чи він вже завершив навчання чи ще буде вічно студентом 😀 😀 😀 😀 😀 😀

  25. Narcus 03.02.2011 пише:

    Narcus пише: А де Малишка-Баба Пітарда і всі інші

    Про них ти також забув!!!

  26. Vorobus 03.02.2011 пише:

    Малишка писала мало, але бачу хоче хорошого щасливого кохання))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) 8) 8) 8) 8) 8)

  27. Student 03.02.2011 пише:

    Vorobus, та ще вчуся, ніяк сесію не можу здати, ггггг))))))))

  28. Malyshka 03.02.2011 пише:

    Vorobus, Я, думаю, що багато людей цього прагне=) 😛

  29. Vorobus 03.02.2011 пише:

    Malyshka пише: Vorobus, Я, думаю, що багато людей цього прагне=)

    Висновок? Треба діяти 😉 😉 😉 😉 😉

  30. Архіваріус 03.02.2011 пише:

    Student пише: Vorobus, та ще вчуся, ніяк сесію не можу здати, ггггг))))))))

    Дуже важко сказати, що ти за студент, якщо не можеш здати якусь там сесію. Для початку раджу піти здати аналізи і можливо у тебе почне щось виходити. 😀

  31. zars 04.02.2011 пише:

    Student пише: Vorobus, та ще вчуся, ніяк сесію не можу здати, ггггг))))))))

    Студент, кілько талонів нахапав?

  32. Lanagur 04.02.2011 пише:

    Архіваріус пише: Student пише: Vorobus, та ще вчуся, ніяк сесію не можу здати, ггггг))))))))

    Дуже важко сказати, що ти за студент, якщо не можеш здати якусь там сесію. Для початку раджу піти здати аналізи і можливо у тебе почне щось виходити.

    думаю з нього нічого вже не візьмеш, якшо навіть аналізи не виходять 😀

  33. Lanagur 04.02.2011 пише:

    “Zars – людина – справжній патріот України, у будь-яку хвилину готовий кинути все і піти воювати. І це ще не все. Помітно, що любить любовні теми, на які активно дискутує. Деколи, як щось напише, то всі «плачуть» цілий день.” -це звичайно досить плачевно, якшо zars кине любовні теми і піде воювати 😥

  34. Student 05.02.2011 пише:

    Архіваріус пише: Дуже важко сказати, що ти за студент, якщо не можеш здати якусь там сесію. Для початку раджу піти здати аналізи і можливо у тебе почне щось виходити.

    самий натуральний студент, таки як в книжках описують, голодний, з талонами і ніколи не висипаюся)))) а з аналізами все якраз гуд, можеш не сумніватися 🙂

    Lanagur пише: думаю з нього нічого вже не візьмеш, якшо навіть аналізи не виходять

    кицюня, а ти то звідки знаєш?)))

  35. Lanagur 05.02.2011 пише:

    Student пише: Архіваріус пише: Дуже важко сказати, що ти за студент, якщо не можеш здати якусь там сесію. Для початку раджу піти здати аналізи і можливо у тебе почне щось виходити.
    самий натуральний студент, таки як в книжках описують, голодний, з талонами і ніколи не висипаюся)))) а з аналізами все якраз гуд, можеш не сумніватися
    Lanagur пише: думаю з нього нічого вже не візьмеш, якшо навіть аналізи не виходять
    кицюня, а ти то звідки знаєш?)))

    по почерку, песику, по почерку 😆

  36. дaнило 07.02.2011 пише:

    правда вічно спішу і потроху вчуся 8)

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*