У Львові розпочався Форум книговидавців

Форум книговидавців у Львові

Сьогодні у Львові визначна культурна подія – розпочав свою роботу Форум видавців. З початку заснування цього форуму він відбувається вже вісімнадцятий раз.

Починаючи з 14 вересня, на протязі п’яти днів столицю Західної України наповнять любителі читання. Форум видавців, який до речі став і ярмарком книг, має досить цікаву програму.

Цього разу заплановано багато різноманітних подій, серед яких найбільш важливими будуть:

– 4-ий Львівський міжнародний видавничий бізнес-форум (14-16 вересня);
– 2-й Львівський бібліотечний форум (15-16 вересня);
– 6-й Львівський міжнародний літературний фестиваль (14-19 вересня);
– 18-й Львівський міжнародний книжковий ярмарок (15-18 вересня).

Відбудуться також 7-й фестиваль «Молода республіка поетів», творча зустріч «Ніч поезії і музики non-stop», перший в Україні Міжнародний перекладацький фестиваль TRANSLIT та 17-й Всеукраїнський конкурс «Найкраща книга Форуму-2011».

Із повною програмою заходів цьогорічного Форуму можна ознайомитися на його офіційному сайті bookforum.ua.

На Форумі кожного дня відбуватимуться зустрічі з письменниками та поетами, круглі столи та літературні читання. Взагалі програмою Форуму заплановано провести понад сто заходів, які будуть проходити на протязі п’яти днів. Кожен відвідувач Форуму зможе відвідати той захід, який буде для нього самим цікавим.

Також читайте:   Сихівський ліс: місце для відпочинку чи сміття?

Організатори Форуму видавців очікують цього року на приїзд понад трьохсот авторів з 25 країн світу. Вперше в роботі Форуму візьмуть участь представники з таких країн як Австралія, Білорусь, Бразилія, Грузія, Естонія, Конго, Нігерія, Нова Зеландія, Сербія, США, Туреччина, Швейцарія. На свято Форуму запрошено відомого норвезького письменника, сценариста та автора світових бестселерів Ерленда Лу. Його авторський вечір заплановано на 15 вересня.

Ще одну цікаву акцію буде проведено у п’ятницю, 18 вересня. Перед Львівським Оперним театром о 14 годині відомий український фотограф зробить для учасників та гостей Форуму дві світлини. Заплановано, що на першій світлині будуть зображені обличчя тих людей, які прийдуть на цю годину з книгами, а на другій буде зображено цих людей з піднятими вверх книгами.

Якщо Ви відносите себе до любителів книги – приходьте обов’язково на цей Форум.

Автор статті: Архіваріус.



Також раджу прочитати:

коментарів - 2 може ще щось напишете?

  1. _serg_ 14.09.2011 пише:

    учітеся, читайте… 😉

  2. Архіваріус 18.09.2011 пише:

    Яку тільки хочеш купити книжку неможливо, бо є такі, що не продаються ні за які гроші. 😀

1 Згадки про дану статтю в Інтернеті

  1. Як я відвідав форум книговидавців у Львові

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*