Невідомі збирають гроші на бездомних тварин - Блог про Львів

Невідомі збирають гроші на бездомних тварин

Бездомні коти

Кожного дня тільки і дивуюся людям, які ж, все-таки, вони є різні. Одні працюють на мінімальну зарплату, інші – шукають халяву, а ще одні – не знають де ті гроші подіти.

І якщо останніх і перших можна ще якось зрозуміти, то хто ведеться на халяву – той сам себе гробить чи як по-іншому сказати.

Чим більше місто, тим більше є шахраїв, це вже давно доконаний факт. В трамваях їздять попрощайки, які згодом за гроші людей п’ють вино, досить сумнівні глухі збирають гроші по кабаках, псевдо священники ходять збирають гроші на каплички, що лише не придумують шахраї, щоб надурити людей і забрати у них гроші, яких у них і так нема. Віддати їм свої фінанси?

Нещодавно вашому автору знову довелося побачити чергову аферу, за якою люди виманюють гроші у людей.

Було це на Сихові. У цей день ваш автор не поїхав додому, а залишився ночувати у родичів. Сплю я такий зранку, на роботу йти не треба бо вихідний день і тут дзвіночок у домофон. Як відомо, майже всі будинки на Сихові облаштовані саме таким пристроєм при вході.

Піднімаю трубочку і тут чую в трубку: «Доброго дня, ми збираємо гроші на бездомних котів». 🙂 Оце так новина. Бачу, що тему бездомних тварин вже і тут пристроїли.

Також читайте:   Як Воробус купував квитки на трамвай в автоматі

Хто за тварин турбується, а хто просто на цьому хоче заробити.

Ок, розповідаю далі, питаю цієї жіночки а чим я можу допомогти котам? А вона мені починає тупо вішати лапшу на вуха, що от то, се, що проблема є, що треба її вирішувати. Ясно, що це розвод, і я навіть не спускався на перший поверх, щоб побалакати з цією тіткою, а просто сказав їй: «Що я котикам помагаю, коли їм даю їсти біля під’їзду».

Згодом повертаюся знову до ліжка, по дорозі зустрічаю дядька і на його запитання хто це був, я звісно що кажу що збирачі грошей на котів.

Від дядька чую слова: «Ааааа, та тих бродяг тут ходить багато, я навіть не слухаю їх, а одразу ж кидаю трубку. Як не комусь допомогти, то коти, то собаки, то корови. Якби всіх шахраїв слухав, то би давно був банкротом».

Як вам ця ситуація? Напевно хто живе на Сихові, той це все прекрасно знає. А от для Воронуса це було цікаво. 😀

Не ведіться на всяку фігню і ваш гаманець буде повним. 🙂 За практикою, люди, які дійсно потребують допомоги мало коли просять грошей у простого люду і щодо шахраїв, то якщо вони ходять по квартирах, то дійсно хтось тай дає ті гроші.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 3 може ще щось напишете?

  1. Toss 07.03.2012 пише:

    Хаха, стандартний бізнес. Коти, пси, а бездомні песики ще й кусаються. 😥

  2. Terutoria A 07.03.2012 пише:

    Це я був чи була 😆

  3. Патріот-от-от :) 08.03.2012 пише:

    «Що я котикам помагаю, коли їм даю їсти біля під’їзду»
    Ну якщо це дійсно , правда , то я бажаю Тобі щоб завжди Бог оберігав тебе і твою сімю та Вам здоровя та все найкраще посилав !
    Реально приємно чути це від АВТОРА !!!
    І саме за такі вчинки у житті у автора цієї статі буде все славно та добре !!!
    vitalik-lviv@bigmir.net
    Бажаю Воробусу вдалих стартів та результативних фінішів ! 🙂

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*