Тролейбусний маршрут №7 продовжили - Блог про Львів

Тролейбусний маршрут №7 продовжили

Відтепер до університету

Дуже мені сподобалася фраза одного мого доброго приятеля, що Воробус – це транспортний гуру міста Львова.

Чому так? Все просто, автор блогу досить таки часто пише про транспорт, його новини, нові маршрути, а ще я дуже люблю цей транспорт критикувати.

Все-таки, не всі мають свої автівки і завжди хочеться їхати на роботу у комфорті, а не чекати годину, потім щоб тебе мацали з ніг до голови й так далі.

Про що будемо говорити сьогодні? Про тролейбуси, а саме про зміни на в русі на одному із них.

Приходить Воробус на роботу, працює і раптом мені телефонує колега із запитанням, а чого це я ще нічого не написав про те, що тролейбусний маршрут №7 продовжили.

О_о, я здивувався і ще й як, адже такої інформації не чув, тому і нічого не написав. А зміни таки виявляється є.

Вже від вчора, 15 жовтня тролейбусний маршрут №7, який їздив від площі Кропивницького до Скнилова продовжили до університету імені Івана Франка.

Подейкують, що це було зроблено на прохання мешканців прилеглих будинків.

Все це добре, новинки завжди сприймаються позитивно, згадати лише от теперішній маршрут №25 (Автовокзал-Сихів), який користується великою популярністю, але мене турбує тут одне. Як часто буде їздити тролейбусний маршрут №7?

Також читайте:   Шалений дід у центрі Львова

Друг коли казав новину ще посміявся і додав, цитую: «Я спершу не знав що такий маршрут взагалі існує». 😀

І справді на моїй пам’яті їздив лише раз цим маршрутом і то пригадую чекав на 7 тролейбус дуже довго. Їх на лінії є дуже мало, ніби одна чи дві машини, а інтервал руху такий, що можна на вулиці посиніти поки він приїде.

Тому, питання, а чи є взагалі толк продовжувати маршрут, який називають привидом? Можливо зараз щось таки зміниться на краще? Хоча, дуже сумніваюся.

Якщо випаде нагода, обов’язково покатаюся на цьому тролейбусі і поділюся враженнями від поїздки. Буду таким собі ревізором, що дивиться скільки людей їздить, як довго довелося чекати на транспортний засіб й так далі. Хоча, в мене терпіння також як такого нема.

Ніби не помиляюся, за згадуваним маршрутом їздить дубльований автобус №2а. Так що люди будуть чекати на «рогатого» дві години чи просто сядуть в автобус, який їздить значно частіше? Думаю відповідь – очевидна. Ну, хіба що будуть чекати на тролейбус пенсіонери та інші пільговики.

Вони нікуди не поспішають, то можуть і погуляти. 😀

Так завжди не буде, буде ще гірше?

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*