Як знайти роботу - Блог про Львів

Як знайти роботу

Як знайти роботу

Досить часто вашого автора запитують, а як же знайти роботу, з чого починати, як знайти себе в житті?

Воробус не такий вже аж сильний спеціаліст в цьому питанні і робочі місця не створює, але кілька порад можу дати, бо ж не сидіти без грошей.

Розпочну з того, що ніколи не розумів людей, які кажуть що нема роботи.

Так, ви вчилися, здобували освіту і хочете працювати саме по своїй спеціальності, але такі вже реалії життя що треба шукати роботу будь-яку, головне щоб гроші платили і ви себе там більш менш нормально почували. А оці відмовки що офіційно, не офіційно… маячня.

Як саме здійснювати пошук, є кілька варіантів:

1. Шукати роботу через Інтернет.

Для цього треба взяти мобільний, домашній телефон, комп’ютер, який підключений до інтернету і розпочати пошук. Це все потрібно для того, щоб дійсно спробувати знайти бажаний для вас результат, а не так як мені сказав знайомий, що на роботу би йшов, але телефонувати не буде, бо в нього нема на рахунку. 😀

Ще би радив скласти резюме.

Так, досвіду роботи у вас нема, але хоч дані свої впишете, телефон вкажете, освіту й так далі. Не лінуйтеся, бо так довго буде тривати пошук.

Резюме радив би надсилати у різні місця. Можливо щось з цього й вийде.

Також читайте:   Бути сук...ю - це назавжди

2. Пошук роботи за допомогою знайомих.

Це найкращий варіант, але він не завжди спрацьовує. Просто заходите в ті ж соціальні мережі, дзвоните друзям й питаєте чи бува не знають щось про роботу, а саме де є вільні вакансії. Знаю, це важко, людей дістанете ще й як, але бажаний ефект може дати.

3. Біржа праці.

Як не крути, а вона існує і ви можете в будь-яку хвилину звернутися до держави за допомогою. Так, роботи там пропоную різні, але якщо гроші треба, то можете погодитися на все.

4. Самостійний пошук роботи.

Якщо вищеперераховані пункти не допомагають, то треба йти самому шукати роботу і по факту. Приходите, для прикладу в супермаркет, питаєте чи бува не треба касирів (для дівчат), охоронців (для хлопців). Так, розумію, всі хочуть бути директорами, але на все свій час.

Багато людей починають з низин й не виключення що ви також з часом станете багатим.

5. Сезонна робота.

Чому Воробус її згадав? А тому що є люди, які працюють саме за таким графіком. Хтось робить кілька днів й відпочиває місяць, хтось три місяця, а 9 на Гаваях.

Запам’ятайте просту істину – хто шукає, той завжди знайде….

Хай щастить….

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

1 коментар може ще щось напишете?

  1. chukcha 11.10.2013 пише:

    работы нэма. а chukcha кушать хочэт.

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*