Чим жив Львів на вихідних: Євромайдан, річниця голодомору та ін. - Блог про Львів

Чим жив Львів на вихідних

Майдан у Львові

Сьогодні надворі 24 листопада, неділя й поступово завершуються такі бажані для всіх вихідні дні. Попереду новий робочий тиждень, тому треба набратися сил, бажання і вступити в нову 5-ти днівку з високопіднятою головою.

Воробус не був вже зараз напрягати вас, читачі блогу, новими проблемами, про них поговоримо пізніше, а просто підведу такий собі підсумок – чим жив Львів на вихідних.

Подій було багато, тому спробуємо все потрішки згадати.

Отже, напевно найпопулярніша тема не лише вихідних, а й буденності теж – це те, що все йде до того що буде новий майдан і нова революція. Звісно, робити прогнози річ невдячна, але всі прекрасно бачать що люди організовуються в Києві та інших містах нашої держави.

Євромайдан

Причина? Думаю це також знаєте, наш прем’єр і президент відмовилися підписувати угоду з Європою про євроінтеграцію України. Це рішення одразу ж викликало шквал критики і змусило людей виходити на центральні площі своїх міст.

Поки що все проходить спокійно, люди мітингують, але як буде і на далі – час покаже. Думаю, що все так просто не завершиться. Зокрема, автор блогу сьогодні був у центрі, то там людей ой як багацько.

Євромайдан

Йдемо далі. В суботу, 23 листопада Україна відзначала чергову за ліком (а це 80-та) річницю голодомору. Що цікаво, поминальні заходи відбувалися на тих же площах що і акції протесту щодо інтеграції. Про те, одне іншому не заважало, свічки як запалювалися минулого року, так і все це було й цього.

Також читайте:   18 маршрут у Львові: вверх і вниз?

Шкода людей, які дійсно не мали що їсти, але час назад вже не повернеш. Єдине що ми зараз можемо зробити, так це вшанувати людей хвилиною мочання, що і робили люди перед початком спортивних подій.

Як відомо, Воробус ходив як на футбольний поєдинок за участю львівських Карпат так і футзальної Енергії. Останні до слова, впевнено перемогли, а ось «зелено-білі» в останньому поєдинку цього року розписали мирову 2-2 із донецьким Металургом.

Звісно, шкода що не виграли, але добре що не програли.

А ще вихідні ознаменувалися змінами у погоді. І ніби на вулиці тепло, можна ходити в осінньому одязі, але протягом вихідних падає дощ, який просто таки нагадує людям що скоро зима, яка, до речі, прийде в Україну вже цього тижня. Лижники та сноубордисти вже зачекалися на відкриття нового сезону.

А ще на вулиці багато молодих людей, які просто гуляють, п’ють пиво і розмовляють між собою. 🙂

Попереду новий тиждень, нові події і звісно що все новіший та новіший Воробус. 😀

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*