У Львові запрацював перший фонтан (закоханих) - Блог про Львів

У Львові запрацював перший фонтан (закоханих)

Фонтан Закоханих

В останні дні в Україну і, зокрема, у місто Лева прийшло по-справжньому весняне тепло. Скажімо, сьогодні вдень стовпчики термометрів піднялися до +13 градусів.

Люди масово гуляють, після роботи аж додому йти не хочеться. Все-таки, ми вже заскучили за теплим повітрям, сонечком і набридли вже ці всі куртки.

Прогулюючись містом ваш автор вирішив подивитися а в якому ж стані наші головні фонтани міста: фонтан біля Оперного театру та фонтан закоханих.

Розпочнемо із першого.

Фонтан біля Оперного театру

Він не працює і це прогнозовано, сміття у фонтані не так багато, тому якщо буде бажання, думаю міська влада таки запустить у дію цей фонтан. Зокрема, при такій от погоді як сьогодні це зробити можна й навіть треба.

Хоча, з іншого боку можуть раптово прийти заморозки і що буде тоді? Це робити дуже ризиковано. Тим більше, що вже із суботи передають істотне похолодання, має навіть падати сніг.

Фонтан біля Оперного театру

Невже буде знову ж таки затяжна зима як минулого року? Природі це може принести великої шкоди. За фонтани мовчу.

Фонтан закоханих.

А тут на мене очікувало повне здивування. Підходить автор блогу до фонтану, а він працює. Воробус почав протирати очі, невже це дійсно реальність?

Також читайте:   Аеропорт у Львові

Ще ж кілька днів тому була ж не така і тепла погода. А тут люди сидять збоку фонтану на лавочках, діти собі бігають, туристи фотографуються, фонтан працює.

Зустрічаю знайомого, розповідаю про своє здивування, на що чую відповідь, цитую: «Фонтан закоханих запрацював ще на свято 8 березня, ми з дівчиною гуляли і милувалися його нічними вогнями».

Виходить і ввечері все працює так як і колись.

Людей, які запустили фонтан можна лише похвалити.

Пробую шукати інформацію про інші фонтани. В інтернеті інфи обмаль, а якщо вона і є, то усюди пише, що фонтани будуть працювати на «повну силу» із травня місця, коли вже не буде особливих змін погоди.

Тому, поки маємо задовольнятися лише одним діючим фонтаном.

А ще, весна – пора кохання. Дівчата потрохи почали роздягатися і все частіше їх можна побачити без шапок, в спідницях. Коли гуляєш містом, то зауважуєш що одна краща іншої. Вони або сидять на лавочках, або ж стріляються очима.

Не дарма кажуть, що українські дівчата найкращі в світі.

Одним словом, стає весело.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

1 Згадки про дану статтю в Інтернеті

  1. Підсумки роботи блогу Воробуса в березні

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*