Як організувати весілля - Блог про Львів

Як організувати весілля

Як організувати весілля

Весілля – це один із найважливіших днів в житті кожної людини. Не дивлячись на банальність фрази, вона дійсно найкраще характеризує цю істину. Тому не дивно що організації святкування приділяють так багато уваги, довго вибираючи конкурси і формуючи розважальну програму. Шоу на весілля повинні розважати не лише наречених, але і їх гостей. Тому не дивно що підбір якісної програми для багатьох пар стає справжнім випробуванням.

Студія святкувань «Пікан» дозволить відійти від більшості організаційних моментів, і просто насолодитись створенням нової родини.

Цікаві пропозиції від студії «Пікан»

Літня пора дуже популярна у молодих пар, котрі бажають стати сім’єю. В цей час проводиться багато весільних церемоній, тому івент-агенція вирішила зробити сюрприз молодятам. В якості цього сюрпризу виступає скидка на проведення паперового шоу – однієї з найпопулярніших послуг для весільних вечірок.

весілля взимкуАле для отримання цього дарунку потрібно дотримуватись певних умов:

  • замовити в агенції послугу комплексної організації весілля;
  • серед перерахованих послуг вибрати паперове шоу;
  • замовити анімацію на весілля;
  • виступ повинен тривати від трьох годин.

В результаті всі клієнти отримають знижку в розмірі 15% від вартості паперового шоу. Забронювати виступ артистів можливо на будь-яку дату на протязі 2019 року. Тобто, ставши учасником акції не потрібно підлаштовувати під її терміни дату власного весілля. Шоу можливо отримати навіть перед новорічними святами, якщо молодята вирішили зробити свято в зимовому стилі.

Ідеальне весілля зі студією «Пікан»

Весілля мрії у кожного своє, адже і мрії у всіх людей різні, але завдяки професійному підходу спеціалістів агенції «Пікан», є можливість організувати дійсно унікальне свято. Все що для цього потрібно, оформити заявку на проведення святкування на сайті pikan.com.ua. Також на ресурсі можливо отримати різні види послуг, що прикрасять як церемонію, так і застілля.

  • Ростові ляльки. Якщо замовити від години виступу ростових ляльок на весіллі, молодята отримають гарний букет квітів від агенції. Але навіть не враховуючи умов акції, ростові ляльки стануть окрасою святкування. З ними можна сфотографуватись чому особливо зрадіє малеча. Хоча і дорослі залюбки готові отримати фото на згадку, особливо з такої нагоди.
  • Фаєр-шоу. Професійні артисти продемонструють надзвичайно видовищне шоу. Ігри з вогнем в прямому розумінні. Особливо красиво буде виглядати в сутінках.
  • Метелики. Ці дивовижні істоти додадуть весіллю легкості, невимушеності і романтики. Великі тропічні метелики самі по собі окраса, але з їхньою допомогою можливо прикрасити ще якийсь важливий момент на весіллі. Наприклад, перший танок молодят.

Фаєр-шоу на весіллі

Івент-агенція пропонує організацію весілля будь-якої складності. Якщо молодята хочуть отримати лише позитивні емоції, вони можуть перекласти всі організаційні питання на плечі професіоналів. Не потрібно буде шукати координаторів, ведучих, музикантів,мімів і інших артистів. Все це вже є, потрібно лише обрати.

Автор статті: Януся.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*