Скільки пар взуття потрібно справжньому чоловікові?

чоловіче взуття

Взуття – важливий елемент чоловічого образу, не дарма йому Ельдар Рязанов присвячував зворушливі вірші. При виборі взуття головне – щоб воно відповідало твоєму лайфстайлу). Тому, перш ніж прийняти участь у популярних тепер спільних закупівлях взуття спочатку розберемося, яке взуття потрібно кожному чоловіку. Все залежить від звичок, потреб і захоплень. Розглянемо життя справжнього чоловіка з п’яти різних сторін і підберемо відповідне чоловіче взуття для кожної ситуації.

Тусовки

Якщо ти звик прокидатися лише після полудня (в кращому випадку), а сек’юріті всіх барів і нічних клубів знають тебе в обличчя, то ти і без нас знаєш, що нічне життя вимагає відповідного взуття. Танцювати протягом пари годин або стрибати на концерті улюбленої рок-групи – завдання непросте. Відповідно, взуття повинно бути комфортним і при цьому досить стильним, щоб бути під стать твоєму образу. До того ж, тут можна дати волю своїй фантазії і дивацтву і вибратися зі звичного робочого взуття. Ідеально це чоловічі кросівки: будь якого кольору, форми, моделі – тут ти повністю вільний у виборі. Якщо раптом потрібно підібрати собі кросівки – ось ссилка в тему: мужские кроссовки оптом.

кросівки

Побачення

Навіть якщо ти одружений і по дому бігає незліченна кількість дітей, це ще не привід викреслювати зі свого життя графу «побачення». Зрештою, романтика не йде безслідно. Посидіти в ресторані за келихом вина хоча б раз на місяць – життєво необхідний захід, який згладить всі жорсткості сімейних перипетій. І здається нам, якщо ти прийдеш в ресторан в улюблених домашніх тапочках або старих сандалях, автентичність романтичної обстановки буде назавжди зруйнована.
А вже якщо дама серця десь ще бродить по планеті Земля в пошуках тебе, то ти просто зобов’язаний подбати про підходящу пару. Сюди підійдуть класичні однотонні кросівки на плоскій підошві

Офіс

Офіси, звичайно, бувають різні: десь жорсткий дрес-код, а десь можна ходити в одних шкарпетках. Друге, на жаль, буває вкрай рідко, так що сфокусуємось на першому випадку. Дрес-код ще не зобов’язує тебе купувати безликі туфлі, в яких ти одинадцять років ходив в школу. А ось варіативність можлива і тут. Кежуал може бути крутим і оригінальним і при цьому не виходити за рамки благопристойності й офісних норм.

Також читайте:   5 способів, як сказати «НІ». Або як навчитися відмовляти іншим

Ділові зустрічі

Я винесла ділові зустрічі в окремий розділ, адже саме на них в повній мірі проявляється принцип «зустрічають по одягу». Сюди ж можеш додати урочисті заходи та інший офіціоз, коли ти змушений відпарювати костюм і діставати запорошену краватку.

Тут доречний легкий шик і пафос. Звичний кежуал в даній ситуації буде виглядати сіро. Ділова зустріч – річ часто хвилююча і напружена, грамотно підібране взуття може додати тобі бракує впевненості. Просто поглянь на свої лаковані туфлі, і ти побачиш у відображенні найуспішнішого кредитного представника Всесвіту. Хіба йому можуть відмовити на зустрічі?

взуття для ділових зустрічей та офісу

«В магазин за хлібом»

А також ще тисяча і одна життєва ситуація, коли тобі просто потрібно, щоб щось було на ногах. Але не варто недооцінювати важливість цієї категорії. Взуття «на кожен день» в першу чергу рятує інші твої пари. Класні тусовочні кросівки довго не витримають, якщо ти будеш кожен день в них вигулювати собаку, бігаючи за нею по бруду. Ключове для тебе при виборі пари «на кожен день» – це надійність і комфорт взуття. Але це не скасовує того, що воно при цьому повинно мати гарний вигляд. Раптом ти зустрінеш ту саму, єдину, в черзі за хлібом, а на тобі в цей момент улюблені калоші.

Практичні поради щодо купівлі взуття

  1. Якщо ти зміг запхати ногу в черевик лише за допомогою продавця-консультанта і небесної сили – це не твій розмір.
  2. Ходи один: дівчина буде радити вибрати саме модне взуття, дружина – найдешевше, а мама відведе на ринок до своєї подруги. Тобі це треба?
  3. Вибирай взуття в другій половині дня. До вечора ноги набрякають, тому взуття, яке підійшло вранці, до кінця робочого дня може перетворити твоє життя на низку страждань і ненависті.
  4. Купуй взуття заздалегідь. Не чекай, коли тобі терміново знадобляться вихідні туфлі для завтрашнього весілля, інакше покупка перетвориться в божевільну метушню, де ти схопиш першу-ліпшу пару, що налізло на ноги.
  5. І насамкінець – якщо хочеш зекономити – раджу вдатися до спільних покупок взуття (детальніше див. тут: совместные покупки обувь). Так реально виходить дешевше, хіба що потрібно потратити трохи часу на пошуки однодумців)

За матеріалами сайту: мужская обувь оптом тут.

Автор статті: Януся.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*