Що зробили засновники компанії Кіплінг, щоб зробити свій бренд всесвітньо відомим - Блог про Львів

Що зробили засновники компанії Кіплінг, щоб зробити свій бренд всесвітньо відомим

сумки Kipling

Сьогодні будь-яка жінка підтвердить, що сумка є одним з найнеобхідніших предметів для неї на щодень. Залежно від обставин, важливими бувають не лише практичні, але й естетичні властивості цього аксесуару. Жінки цінують сумки за їх здатність вміщати у себе всі необхідні речі, які можуть знадобитися в будь-яку хвилину упродовж робочого дня.

Але не можна залишати поза увагою і те, що стильна сумка вдало підходить до одягу й інших аксесуарів, завжди завершує романтичний образ молодої та красивої дівчини. Сьогодні в галузі виробництва шкіряних сумок та інших аксесуарів задіяно безліч компаній, кожна з яких прагне до того, щоб її бренд не тільки витримував конкуренцію, але і піднімався на високі позиції у відповідних рейтингах.

Однією з відомих на сьогоднішній день марок є бренд Kipling. Постараємося з’ясувати, які відмінні риси дозволяють йому зберігати популярність серед дівчат з багатьох країн світу.

Помилка при виробництві, завдяки якій бренд Кіплінг здобув свою оригінальність

Виробництво продукції цієї марки стартувало в 1987 році. Засновниками компанії є троє чоловіків, товаришів з Бельгії. У число їх захоплень входили подорожі та читання творів відомого англійського письменника і поета Кіплінга. Саме його прізвище було обрано засновниками виробництва для назви свого бренду.

Також читайте:   Які дівчата подобаються хлопцям?

В якості вихідного матеріалу для своєї продукції підприємці обрали нейлон. Спочатку передбачалося, що буде випускатися продукція економ-класу, призначена для молодих дівчат. Найбільша увага приділялася практичності та міцності виробів.

Одного разу був проведений експеримент – термообробка нейлону. Температура була піднята до занадто високої позначки, і нейлон не тільки скривився, але і змінив свій початковий колір. Згодом виявилося, що помилка в ході експерименту була вдалою. Саме стислість і неоднорідність кольору нейлону стали однією з характерних рис бренду, які сьогодні привертають до нього увагу численних клієнток.

Як мавпочка стала символом бренду Кіплінг

З метою надання більшої оригінальності своїй продукції, засновниками компанії було прийнято рішення розробити та запустити у виробництво оригінальні талісмани, які б кріпилися як брелки до кожного екземпляру продукції.

Для реалізації цієї ідеї було вирішено взяти тварину-талісман з популярного твору письменника – Книги Джунглів. Вибір зупинився на мавпочках. Тепер фігурки кумедних мавпочок прикрашають кожен екземпляр продукції Кіплінг.

мавпочки Kipling

Якщо покупцеві настільки сподобалися брелки, що він вирішив колекціонувати їх, то талісман можна придбати окремо від сумок. Також мавпочки мають свої оригінальні імена, запозичені у найуспішніших співробітників компанії.

Джерело: https://attribute.ua/ – ексклюзивні подарунки.

Автор статті: Януся.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*