Зустріч (романтичні фантазії). Частина третя - Блог про Львів

Зустріч (романтичні фантазії). Частина третя

Романтик

Після такої несподіваної зустрічі Антону треба було зібратися з думками.

Тому, він все-таки поїхав на Майдан Свободи. Вийшовши з метро, він одразу зайшов у першу кав’ярню, яка потрапилась на шляху. Замовивши собі лате з кокосовим сиропом, корицею, шоколадом та склянкою води, Антон став думати про те, що сталося.

Перш за все, йому треба було заспокоїти свої нерви. Трохи заспокоївшись, він став думати. Перше, що йому спало на думку – це те, що Ніна сама запропонувала зустрітись. Провокація? Не факт. Але за той час, який минув після тих подій, котрі призвели до того, що спілкування та дружба з Ніною стали історією, Антон вже перестав вірити Ніні.

Хоча раніше цього не було. Він їй вірив та довіряв усі свої таємниці. Однак, часи змінились… Ні, навряд чи це якась провокація. Все-таки, вона ніколи не була провокаторкою. Але ж вона раніше ніколи не проявляла ініціативу першою – ось що бентежило. І це так було не схоже на Ніну! Але ж, не за цим Антон приїхав цього разу в Харків. У нього інші плани.

Сьогодні йому треба зустрітися з кількома друзями, з якими пов’язує робота. А потім – вечірнє танго. Тим більше, там будуть деякі харківські партнерки, яких Антон вже давно не бачив. Тому, треба все-таки запастися гарним настроєм, щоб саме з ним піти на мілонгу.

Мілонга відбувалась на Дзеркальній струї – це одне зі знакових місць сучасного Харкова. Близкість ХАТОБа лише робила «Дзеркалку» більш атмосферною місциною для проведення танго-вечірок. Організовувала мілонги на Дзеркальній струї давня подруга Антона – Катя Єркова. Поетка, журналістка та чудова тангера. Сам Антон називав її королевою харківського танго.

На цій мілонзі Катя була ді-джеєм, і вона ставила просто неймовірну музику. По-перше – вона ставила такі мелодії танго, які зараз дуже рідко можна почути на мілонгах. По-друге – вона зробила свій коронний номер, а саме – поставила танду однієї мелодії. Тобто, це коли одна мелодія грається у варіаціях різних танго-оркестрів.

Також читайте:   Центр зайнятості

І, звичайно, Катя не могла обійти стороною «нуєво» – більш сучасне танго.

І так сталося, що саме тоді, коли Катя поставила одну з мелодій «нуево», а саме – легендарну композицію з фільму «Запах жінки», Антон танцював ще з однією чарівною харківською тангерою – Ірою. Вони танцювали так, що було видно: у цьому танці, у цій мелодії вони стали одним цілим.

І саме під час цієї танди «нуево» Антон побачив, що за ним спостерігають дуже знайомі очі. Це були очі Ніни. Так сталося, що як раз у цей час Ніна гуляла зі своїм хлопцем неподалік від ХАТОБа.

А якщо бути точніше, то вона ходила зі своїм коханим на оперу. Вийшовши з ХАТОБа, ця пара почула мелодії танго біля Дзеркальної струї.

Ніна та її хлопець вирішили подивитись, що там відбувається. І Ніна не повірила своїм очам, коли побачила там Антона, який танцював з харківськими (і не тільки!) тангерами, ніжно обіймаючи їх. А Антон, побачивши Ніну, став обіймати своїх партнерок по танцям ще палкіше, і від цього кожне танго наповнювалось ще більшою пристрастю. Ніна не могла на це довго дивитись.

Щось у душі їй підказувало, що їй треба якомога піти звідси – так буде краще для всіх. І вона пішла незадовго до того, як закінчилась остання танда. Однак, Ніна вже не побачила, як Антон танцював під легендарну «Кумпарсіту» з королевою харківського танго – Катериною Єрковою.

Автор статті: Terentyev.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*