Що чекає вас, якщо застрягнете у ліфті - Блог про Львів

Що чекає вас, якщо застрягнете у ліфті

Застрягли?

Більшість людей, які живуть у багатоповерхових будинках кожного дня користуються ліфтами. Був період, що вони не працювали, але зараз ми вже більше ідемо до Європи і тому мусимо навести лад у країні, а починати потрібно із локальних завдань, а саме ліфтів.

Хто як не місцеві ЛКП ними займаються, ви тільки маєте платити за утримання будинку. Хоча це як у кого, бувають різні ситуації і мешканцям інколи самим приходиться скидуватися на ремонт ліфту.

Ні для кого не секрет, ліфти можуть і застрягнути , але ж не будете ви йти на дев’ятий поверх пішки? Це і довго і фізичні сили треба затратити. А якщо ще і багаж із собою маєте, то тим більше.

Сьогодні пропоную ми обговоримо можливі ситуації, які можуть на вас очікувати якщо ви застрягнете у ліфті. Що там на вас може очікувати?

Ситуацій може бути багато і на різний смак, не подумайте диявола там не буде як у фільмі, що вийшов на екрани, а ось наступні можуть і ще й як:

1. Секс у ліфті.

Якщо ви застрягнете у цьому мініатюрному приміщенні з якоюсь дівчиною, не факт. Що подібне може статися. У ліфті може бути холодно, грітися потрібно, а ще як завжди телефони у вас розрядилися. Як не щастить, так не щастить.

Також читайте:   Чернігівщина чи моря: де цікавіше журналісту?

2. Природа покличе.

Фізіологічні потреба є фізіологічні і нічого не зробиш, тоді прийдеться щось думати куди б це можна було сходити, а сам прикол, що сходити то немає куди.

3. Самота.

Найгірший варіант, але досить часто такий виникає. Тоді що робити? А нічого, кликати на допомогу і чекати чекати і ще раз чекати. Інколи таке трапляється, коли ви кудись дуже поспішаєте. А тут бац і запара: світла не стало чи ліфт поламався. Отоді нічого не зробиш – чекати.

4. Маніяки.

Звідки ви знаєте з ким ви їдете у тому ліфті, і з ким сидіти будете. Звісно, що йти пішки також не варіант, а ще і ввечері.

5. Купа людей і задуха.

Краще вже самому у ліфті сидіти чим із багатьма людьми. Повітря то не вистачає і може відбутися щось незвичайне, скажімо стати комусь погано.

Якби там не було вам у ліфті добре, краще у ньому не застрягати.

Насамкінець пропоную переглянути цікаве відео, де ви побачите що може з вами трапитися, коли ви застрягнете у герої нашої сьогоднішньої статі – ліфті:

Бережіть себе і не застрягайте!!!

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 4 може ще щось напишете?

  1. Архіваріус 13.11.2010 пише:

    Страшна і вкрай необхідна річ в багатоповерхових будинках. Здається немає людини, яка б не провела деякий час у кабіні ліфта. А коли зійдуться 2 та 5 пункт, та ще на протязі 41 години. 😀

  2. zars 14.11.2010 пише:

    Архіваріус пише: Страшна і вкрай необхідна річ в багатоповерхових будинках. Здається немає людини, яка б не провела деякий час у кабіні ліфта. А коли зійдуться 2 та 5 пункт, та ще на протязі 41 години.

    А поєднання 1-го і 4-го теж прикольно. …Для гурманів – 1-й і 3-й пункти. (Статті Воробуса, справді, спонукають до фантазій)

  3. Архіваріус 16.11.2010 пише:

    zars пише: Архіваріус пише: Страшна і вкрай необхідна річ в багатоповерхових будинках. Здається немає людини, яка б не провела деякий час у кабіні ліфта. А коли зійдуться 2 та 5 пункт, та ще на протязі 41 години.
    А поєднання 1-го і 4-го теж прикольно. …Для гурманів – 1-й і 3-й пункти. (Статті Воробуса, справді, спонукають до фантазій)

    Зарсу у фантазіїї відмовити важко. А взагалі ліфт це ціла лажа. Я за одно-двоповерхові будівлі. 😀

  4. VIK 16.11.2010 пише:

    Історія про нашого Пташеня!
    Птаху було дуже самотньо (п.3), він поїхав до Сихова і застряг у ліфті, а там купа людей і задуха (п.5) і всі маньяки (п.4) і природа покликала (п.2) зайнятися сексом у ліфті (п.1)

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*