Знову ДТП на залізниці - Блог про Львів

Знову ДТП на залізниці

ДТП на Вінничині

Якесь нашестя аварій на залізниці переслідує Україну. Не встигли всі забути про аварії на Дніпропетровщині і Київщині, як сьогодні сталася чергова, цього разу на Вінниччині, подалі від місць минулих подій та нікому від того не легше.

У Козятинському районі на переїзді Кордишівка-Голендри КамАЗ зіштовхнувся із пасажирським поїздом, який курсує за напрямом Харків–Івано-Франківськ.

Інцидент трапився після обіду 22 листопада. Машиніст поїзда не зумів зупинитися побачивши КамАЗ і буквально його протаранив. Водій грузовика загинув на місці.

Чому так трапляється можна багато дискутувати.

Чи це засоби масової інформації тепер так реагують на всі подібні аварії чи це дійсно якась напасть?

Але, у більшості випадків подібне трапляється по вині водія транспортного засобу. Це зокрема підтвердили слідчі, які розслідували випадок у Марганці Дніпропетровської області. Тоді нагадаю загинуло 45 осіб і трагедія стала найбільш масштабним і найстрашнішим ДТП за роки незалежності України. Винним визнали водія.

Невже так важко почекати кілька хвилин поки переїде поїзд? А водії роблять навпаки. Вони хоч і є переїзд все рівно бачачи, що поки поїзда немає об’їжджають його і наражають себе на небезпеку.

Також читайте:   Перше Причастя куди? Частина перша

Небезпечно!

Якщо ти ще сам їдеш як у сьогоднішньому випадку, але у ситуації із ДТП у Марганці все набагато складніше. Тоді водій відповідаючи за пасажирів, яких перевозив, прийняв рішення повезти їх на смерть. Думаю так померти серед загиблих не хотів ніхто.

До слова сьогодні також відбулося ДТП у Криму. У Сакському районі зазнав аварії рейсовий автобус. Ні з того ні з сього транспортний засіб у салоні якого перебувало 36 людей з’їхав з дороги і перевернувся. За попередніми даними 19 чоловік постраждало, жертв за першими даними начебто немає.

Причина аварії – несправність автобуса.

Їздити транспортом стає дедалі небезпечно?

Залишу це питання без відповіді.

Сподіваюся це буде остання така аварія і водії будуть уважнішими.

Будьте обережні на дорогах і добряче подумайте перед тим як їхати через переїзд на червоне світло чи на сигнал, що сповіщає наближення поїзда. Береженого – Бог береже.

P.S. Краще ходити пішки. 😐

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 3 може ще щось напишете?

  1. Архіваріус 23.11.2010 пише:

    Дуже шкода, що водій вантажівки знехтував правилами перетину залізничного переїзду. Адже фінал дуже плачевний. Особливо для родини водія, якщо він її має. 😀

  2. Ання 23.11.2010 пише:

    та та жаль :beatup: 😥 🙁 🙁

  3. PVS 23.11.2010 пише:

    VOROBUS пише: Вони хоч і є переїзд все рівно бачачи, що поки поїзда немає об’їжджають його і наражають себе на небезпеку.

    Ну на цей раз, якщо вірити ЗМІ, шлагбаум просто був піднятий.

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*