Скільки можна перекривати вулиці? - Блог про Львів

Скільки можна перекривати вулиці?

Знову перекрили вулицю Пекарську

Цю статтю мене попросив написати мій друг. Дзвонить мені по телефону каже: «Воробус, що ти до того Нового року вчепився, ти про одну наболілу проблему напиши, бо вже дістали, скільки можна перекривати вулиці?».

Суть проблеми наступна: товариш сьогодні ходив по справах, і повертався в центр по вулиці Пекарській. Як відомо на початку цієї вулиці розташований Апеляційний суд, де час від часу когось судять.

От друг сьогодні йшов, дійшов до початку вулиці, а там раз і перегороджено. Як сказали йому охоронці треба чекати хтозна скільки часу.

Кого там судять? Свого часу ваш автор також бувало проходив повз цю вулицю і тоді також вхід на вулицю Пекарську був перегороджений. Було це ще якщо я не помиляюся минулого року.

Так от на запитання мого друга кого так довго судять і чи можна ж поставити когось за метрів триста до загородження, щоб люди не верталися хтозна-звідки охоронці мовчали. Як їх зрозумієш? Чи просто написати – «Проходу немає».

Подібних людей, що доходять до початку вулиці і вертаються є напевно за день не один десяток. А якщо у вас невідкладні справи? Чайник у хаті забули вимкнути чи ще щось? Поки обійдеш коло, то все може погоріти.

Також читайте:   Які ціни на катання на центральній ковзанці міста Львова

Я вже за автівки не говорю. Наскільки я знаю, Пекарська – вулиця відома і по ній їдуть багато машин у напрямку до Медичного університету, Личаківського цвинтаря, Університету ветеринарної медицини і біотехнологій, стоматології, роддому на Мечнікова чи просто об’їжджають пробки. От, якщо вулицю перегородити, то відбувається хаос.

Вулиця Личаківська і Зелена усього руху транспорту не витримує, от і починаються корки на кілька годин.

Наше місто є вузьким і маленьким. Це не Київ, що можна перегородити вулицю і навіть ніхто не відчує, звісно що не центральну. 🙂

Як собі згадаю ремонти у нашому місті влітку , аж згадувати не хочеться. Ремонтують все що можна, корки шалені, а обходити перериті вулиці приходиться хтозна кудай.

І ви не підете по місті у шортах, дівчата ж ходять, треба гарно одягнутися!!!

Можливо хоч після Євро-2012 ситуація із ремонтами зміниться, а то чесно кажучи це вже дістало.

Сподіваємося що до простих перехожих поставляться із розумінням і більше подібних перегороджень робити не будуть, а якщо і так, то повідомлятимуть нас завчасно.

У публікації використано фото із сайту zik.com.ua.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 7 може ще щось напишете?

  1. Stakeholder 29.12.2010 пише:

    Увесь цей беспредел через те що в МВС знають що в нас 99% людей не знає і не вміє захищати свої права, тому і роблять все що хочуть для власного комфорту.

    “Можливо хоч після Євро-2012 ситуація із ремонтами зміниться, а то чесно кажучи це вже дістало. ” – не переживай Воробусе, після Євро 2012 ніяких кардинальних ремонтів Львів не побачить мінімум до 2015 року)).

  2. данило 29.12.2010 пише:

    дасталі мусара кляті

  3. Ксю 02.01.2011 пише:

    В даному випадку, як на мене, “доблестная милиция” дбає про нашу безпеку, тому я не проти.

  4. VIK 02.01.2011 пише:

    Яка знайома ситуація….аж плюватися хотілося, коли я запізнювався на роботу, а тут ті кляті патрулі загородили вулицю….
    Прийшлося вертатися назад і обходити :((((

  5. Gopnik 02.01.2011 пише:

    повний капець! такого в європі не може бути

  6. VIK 04.01.2011 пише:

    Gopnik пише: повний капець! такого в європі не може бути

    а такого і немає в Європі….то тільки в нас така фігня твориться

  7. Narcus 06.01.2011 пише:

    Вони ж дбають за вас)))) Хлопці у нас не Європа-сорі!!!

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*