У Львові відкрили ялинку - Блог про Львів

У Львові відкрили ялинку

Ялинка у Львові

Свята наближаються до нас із кожним днем. Вже можна навіть сказати, що одне ми вже відсвяткували. Як ви здогадалися – це свято Миколая. Попереду Новий рік, Різдво Христове, … Як то все переживе наша печінка? 🙂 Побачимо.

Які ж новорічні свята без ялинки? Її встановлюють усюди: в хаті, на вулиці, в центрі міста, на вокзалі… Ялинка всім нам нагадує свято і завдяки їй ми відчуваємо його атмосферу сповна. Місто Лева також кожного року не залишається без головної ялинки. Її традиційно встановлюють у центрі міста на проспекті Свободи. Відкривають її останніми роками також у один і той же день, а саме на свято Миколая – 19 грудня. Не став винятком і цей рік. Вчора у Львові офіційно відкрили головну ялинку міста.

Її красою гості і мешканці міста зможуть милуватися аж до Йордані – 19 січня. Опісля її демонтують. 🙂

На відкриття новорічної красуні прийшло досить багато людей. Це і не дивно. Ялинку полюбляють усі, а тут ще і відкриття випало на вихідний день, коли більшість людей із своїми дітьми, коханими, друзями прогулюються саме центральною частиною міста.

Також читайте:   Живий ланцюг у Львові (відео)

Під час відкриття святий Миколай на санях роздавав подарунки нашим юним друзям. Вони як ніхто інший раді цьому святові. Ваш автор також тішиться як мала дитина, коли мені щось дарують 🙂

Також присутні на відкритті люди могли почути спів зірок української естради таких як: Наталка Карпа, гурт “Гламур”, “Шоколадка”, Андрій Залізко, Владіслав Левицький та інші.

Щодо самої ялинки, то її встановили ще швидше (9 грудня) аніж відкрився Різдвяний ярмарок у нашому місті.

Привезли зелену красуню із смт. Рудно, що біля Львова. Висота її сягає 18 метрів заввишки. Коштувало це задоволення місту у розмірі 3000 гривень.

До прикрашання ялинки найбільше долучилися благодійники та одна із кондитерських фабрик Львова. Головними іграшками на зеленій красуні стали – великі цукерки.

Щодо освічення, то переважають червоно-сині кольори.

Якою ялинка була до відкриття на перших порах можна подивитися нижче на фото.

Ялинка у Львові

Ось така от вона цьогорічна головна ялинка у Львові.

Веселих свят і будьте здорові!!!

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 24 може ще щось напишете?

  1. Anri 20.12.2010 пише:

    ех…..а я цю ялинку мало не особисто знаю…. проїздив повз неї близько двох років… вона колись росла в Рудно…тепер там лише пеньок… цікаво коли задля влаштування свята перестануть гинути дерева… за всі ці роки можна було в центрах всіх міст посадити по ялинці… і вони б росли собі і були прекрасами не лише на новий рік протягом майже місяця…
    Перепрошую, за ненадто позитивний комент)
    Свята наближаються… ялинки рубаються ?:-)

  2. Jorgen 20.12.2010 пише:

    Anri пише: цікаво коли задля влаштування свята перестануть гинути дерева… за всі ці роки можна було в центрах всіх міст посадити по ялинці… і вони б росли собі і були прекрасами не лише на новий рік протягом майже місяця…
    Перепрошую, за ненадто позитивний комент)
    Свята наближаються… ялинки рубаються

    Повністю з тобою погоджуюся. До речі, дискусія про вирубування ялинок тут вже була на блозі
    http://vorobus.com/2009/12/chy-varto-vyrubuvaty-yalynku.html
    Стаття хоч і минулорічна, а проблема і надалі актуальна

  3. Anri 20.12.2010 пише:

    боюсь ця проблема й надалі буде актуальною…щоправда в Києві на Майдані наступного року хочуть вже ставити штучну…тобто пару сотень штучних…а тепер там пару сотень живих…тобто вже не живих… це ж ліси… якщо порахувати маштаби країни…

  4. zars 20.12.2010 пише:

    Хлопці!!! Та нічого срашного в цьому немає. У карпатських лісах купа ялинок. То не проблема. Головне, щоб криївок з боївками в Україні не поменшало. Бо бити є ще кого. СЛАВА УКРАЇНІ!!!

  5. YurOK 20.12.2010 пише:

    zars, а скільки дерев вирубують олігархи і депутати щоб, наприклад, зробити собі дорогу через ліс для квадроциклів… а за ялинку на свята так піднімають страшенну бучу

  6. Anri 20.12.2010 пише:

    та ні, бучі не підіймаю…ну я особисто….просто як на мене тупо….навіть фінансово невигідно…..дешевше ж виде купити одну за 200 штучну і вже за три роки вийти в нуль) ніж продовжувати кожного року тратитись…ну звичайно…вона не жива….але живі я особисто люблю бачити в лісі…чи тих же ж горах)

  7. PVS 20.12.2010 пише:

    Anri пише: за всі ці роки можна було в центрах всіх міст посадити по ялинці

    Ти смішний… А бабло куда кожного року списувати??? А так – ялинку купили!

  8. russo turisto 20.12.2010 пише:

    Че паляну развели. Подумаеш, сделали небольшую зачистку. Он зарс переживает, что крыивки еще сохранились и боятся нечего. А деньгу взял тот, кому положено. :rotfl:

  9. zars 20.12.2010 пише:

    Anri пише: та ні, бучі не підіймаю…ну я особисто….просто як на мене тупо….навіть фінансово невигідно…..дешевше ж виде купити одну за 200 штучну і вже за три роки вийти в нуль) ніж продовжувати кожного року тратитись…ну звичайно…вона не жива….але живі я особисто люблю бачити в лісі…чи тих же ж горах)

    Так і бабу штучну можна собі купити…

  10. zars 20.12.2010 пише:

    YurOK пише: zars, а скільки дерев вирубують олігархи і депутати щоб, наприклад, зробити собі дорогу через ліс для квадроциклів…

    Тому і треба побільше криївок і боївок, шоб ті квадроцикли бомбанути.

  11. zars 20.12.2010 пише:

    russo turisto пише: Он зарс переживает, что крыивки еще сохранились и боятся нечего.

    Я то спокійний, а от ти мав би поостерігатися та обходити стАронкой всі наші схрони та засідки. 😛

  12. Anri 20.12.2010 пише:

    zars, от і сиди в криївці….

  13. Gopnik 20.12.2010 пише:

    ялинка нормальна

  14. zars 20.12.2010 пише:

    Anri пише: zars, от і сиди в криївці….

    З гарною кулеметницею чи зв*язковою, підстреливши десяток другий москалів – залюбки! Романтично… і з користю для України.

    Все ж краще ніж під штучною смерекою бавитися іграшковим шмайсером… :razzmad:

  15. Anri 20.12.2010 пише:

    наздоровлічко)

  16. Stakeholder 21.12.2010 пише:

    Я б теж не робив проблеми з того на свята для міста вирубують пару великих ялинок, томущо це дійсно ніщо порівняно з набагато більшою проблемою вирубування лісів в Україні бізнесом, той хто бував в районі Буковелю той знає про що я кажу. А те що це фінансово невигідно, то це з якого боку подивитися, ці гроші можуть йти на рахунок лісового господарства, яке охороняє і вирощує ці ялинки, зрештою ялинці краще рости в лісі а не серед міста, там її нормальне серидовище, а в місті вона буде тільки впитувати вихлопні гази і створювати технічні проблеми своїм корінням.

  17. Думаю що варто рахувати ялинки які посаджено за рік і гроші які потрачені на це діло. Так як і сліпому відомо що вирубують за 10-ть днів в Карпатах і не лише в них на багато більше лісу ніж за рік в Австрії чи Іспанії. Хоча останні в лісництво вкладають не малі кошти і цінують це. Все мрію в Австрії працювати лісничим так як в неньці лісник то варвар.А штучну красуню для міста варто купити щоб зменшити хоч витрати на те що під її назвою осяде в кишенях тих що не дістануть цукерки за дарма дитині з торби.

  18. Narcus 06.01.2011 пише:

    Шось не дуже подобається!!! краще б Штучну поставили хоч би вигляд мала!!! А то викидують шалані гроші а то як мітла ще й прикрасити не можуть нориально!!!!

  19. Ксю 06.01.2011 пише:

    Я також проти вирубування ялинок!

  20. VIK 06.01.2011 пише:

    Доречі вирубання ялинок раніше обговорювали.
    Є навіть ціла стаття про це див. (20.12.2010 о 15:49)

  21. Архіваріус 06.01.2011 пише:

    Юрко Блогер молодець, переживає за свій рідний край. Його би в міністерство лісового господарства – там би напевно від нього якась користь була, а то там позасідали столичні бюрократи, які хіба про свою кишеню думають. 😀

  22. VIK 06.01.2011 пише:

    Архіваріус пише: Юрко Блогер молодець, переживає за свій рідний край. Його би в міністерство лісового господарства – там би напевно від нього якась користь була, а то там позасідали столичні бюрократи, які хіба про свою кишеню думають.

    Одиниці є людей, яки не думають про свою кишенню 🙂
    Тому в нас не скоро буде як в Європі, щоча ми і є країною Європи

  23. Ксю 06.01.2011 пише:

    Класну ялинку зробили в Ізраїлі – з пляшок 🙂

  24. VIK, дякую, приємно.

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*