Зодіакальний гороскоп на 2011 рік - Блог про Львів

Зодіакальний гороскоп на 2011 рік

Гороскоп на 2011 рік

Завершується 2010 рік, рік Тигра. Для когось він був поганим, для когось чудовим. Але він вже практично історія. За декілька днів вже буде новий 2011 рік, на цей раз рік кроля. Що він нам принесе? Кохання, розчарування, гроші? Про це ми можемо тільки здогадуватися, бо не знаємо як воно буде, а ще у чомусь нам може допомогти зодіакальний гороскоп на 2011 рік.

Сьогодні Ваш автор знову стане на деякий час провидцем і складе для кожного знаку зодіаку його персональний гороскоп на 2011 рік.

Починаємо…

Овен (21.03 – 20.04):

Люди, народжені під знаком Овна можуть зіткнутися з деякими проблемами у своїй кар’єрі протягом першої половини цього року. Тим не менш, вони зможуть подолати всі труднощі. У плані особистого життя цей рік обіцяє бути для Овнів вдалим, самотні можуть зустріти свою любов, а деякі можуть відсвяткувати весілля. У фінансовому плані проблем не передбачається.

Телець (21.04 – 20.05):

Люди народжені під цим знаком зможуть насолоджуватися прекрасним етапом життя практично весь рік. Деякі з них можуть навіть отримати несподіване просування по службі.

Щодо сімейного благополуччя, то воно буде гармонійним. Друзі будуть надавати підтримку протягом року. Фінансові проблеми, які виникли у цьому році будуть вирішені протягом 2011 року. Єдиний негатив – це проблеми із здоров’ям, з якими тельці можуть зіштовхнутися.

Близнюки (21.05 – 21.06):

Для цих людей – середній по важливості рік.

На Близнюків очікують можливі зміни в кар’єрі, і саме головне фінансове зростання в 2011 році. Як і у Тельців у рік кроля можуть виникнути проблеми зі здоров’ям, тому ви повинні стежити за ним.

Рак (22.06 – 22.07):

Зусилля у році Тигра принесуть свої плоди на початку 2011 року. У рік Кроля люди народжені під цим знаком можуть домогтися успіху у своїх проектах і нові можливості збагатять їхнє життя. Раки зустрінуться з новими людьми, які виявляться важливими і зможуть відкрити нові двері до досягнення ваших цілей.

Лев (23.07 – 23.08):

На цих людей чекають романтичні зустрічі. які можуть завершитися вступленням у шлюб, принаймні рік для цього буде сприятливим. Можуть виникнути проблеми із здоров’ям, але щоб їх не було варто займатися спортом та дотримуватися правильного харчування. Деякі Леви можуть одержати просування по службі. У середині року Леви зможуть насолодитися прекрасним часом і зможуть побалувати себе незабутнім відпочинком.

Діва (24.08 – 22.09):

Цей рік виявиться середнім по важливості для людей, народжених під цим знаком. Тим не менш, цей рік для Дів буде фінансово-стабільним. Сімейне життя теж не порушить свого ритму. Невеликі проблеми зі здоров’ям можуть виникнути на початку року. Доведеться витратити чимало енергії, для просування в кар’єрі. Свій бізнес може принести більше прибутку, ніж попередній рік.

Також читайте:   Футбол. Вгадай фіналістів Чемпіонату світу 2014 - виграй приз

Терези (23.09 – 23.10):

Людям, під знаком Терези, астрологи пророкують чудовий рік. Їм буде посміхатися удача, вони зможуть зберегти прекрасні стосунки з членами сім’ї і друзями. У середині року з’явиться прекрасна можливість здійснити подорож своєї мрії, яку ви так хотіли.

Скорпіон (24.10 – 22.11):

Це буде середнім роком для людей, народжених під цим знаком.

На початку року на Скорпіонів можуть очікувати проблеми із здоров’ям, яке треба лікувати. Деякі проблеми можуть виникнути і в сім’ї. Постарайтеся бути чесним зі своїм партнером, у противному випадку це може призвести до неприємностей і нерозуміння.

Стрілець (23.11 – 21.12):

Надзвичайно щасливий рік для людей, які народилися під цим знаком зодіака, особливо це стосується романтичних і сімейних стосунків. Рік буде приносити тільки приємні сюрпризи. Тим не менш, можуть виникнути деякі фінансові проблеми. Друзі нададуть велику підтримку.

Козеріг (22.12 – 20.01):

Cередній по важливості рік для цього знака. Хоча фінансове опиниться на колишньому рівні, можливі проблеми з професійним розвитком. Козероги можуть зіштовхнутися із деякими проблемами у своїй сім’ї. Будьте терплячі, у противному разі рік обіцяє поразки і невдачі. Незважаючи на труднощі, радує те, що у плані здоров’я у вас буде все гаразд.

Водолій (21.01 – 19.02):

Успішний рік для Водоліїв. На них очікує як підвищення по службі, так і жодних проблем в особистому житті.

Фінансові проблеми якщо і виникатимуть, то їх за досить короткий час вдасться вирішити.

Однак, деякі проблеми, пов’язані зі здоров’ям можуть виникнути в літній час. Тому будьте обережні зі своїм здоров’ям.

Риби (20.02 – 20.03):

І на сам кінець про Риб.

Рік кроля для них буде доволі успішним. В особистому житті на них чекає успіх, можливі шлюби для особливо закоханих. У плані здоров’я проблем виникнути не повинно. Можливе просування по службі.

Єдине, що може завадити Рибам – це фінансові проблеми, які можуть виникнути вже досить швидко.

Гороскоп не гороскоп, нехай вам у наступному році все вдасться і задумане бажання у новорічну ніч обов’язково збудеться.

Переглянути минулорічний зодіакальний прогноз можна тут.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 8 може ще щось напишете?

  1. Gopnik 25.12.2010 пише:

    на мою думку ,весь той гороскоп брехня!!!!!!!!!!!!!!!!! 😀

  2. russo turisto 26.12.2010 пише:

    Да, я согласен, что это все настоящая туфта. Но мир велик, а дураков тьма. :rotfl:

  3. VikiMouse 27.12.2010 пише:

    a xto vzagali tsei goroskop skladaie ???

  4. VIK 29.12.2010 пише:

    Сподіваємося, що на автора-Птаха подіє зодіакальний гороскоп на 2011 рік. А саме – “…самотні можуть зустріти свою любов, а деякі можуть відсвяткувати весілля. У фінансовому плані проблем не передбачається.”

  5. Ксю 02.01.2011 пише:

    Треба завжди вірити у щось хороше, а якщо гороскоп обіцяє таке хороше, то чому в нього не вірити!?

  6. Архіваріус 02.01.2011 пише:

    Ксю пише: Треба завжди вірити у щось хороше, а якщо гороскоп обіцяє таке хороше, то чому в нього не вірити!?

    Віра, Надія та Любов тримають цілий світ. 😀

  7. Narcus 06.01.2011 пише:

    Будемо надіятись не все в цьому гороскопі збудеться!!!!

  8. Архіваріус 16.02.2011 пише:

    Narcus пише: Будемо надіятись не все в цьому гороскопі збудеться!!!!

    Хай збудуться мрії Біллі Бонса. 😀

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*