Автобус №11 у Львові - Блог про Львів

Автобус №11 у Львові

Автобус №11

Вчора вашому автору довелося по справах побувати у центрі нашого міста. Іду я та й іду аж раптом дивлюся їде новий автобус.

Я спочатку йому особливої уваги не надав адже з кожним з’являється новий рухомий склад, аж раптом він зупиняється біля мене, люди сідають і автобус поїхав.

На перший погляд нічого екстраординарного я не сказав, але я забув вам повідомити що цей маршрут мав номер № 11. Такого я ще в нашому місті не бачив, хіба що є з таким номером тролейбус, який «раз в день» їде в район старого Сихова.

Невже у Львові знову відкрили новий маршрут? Про це та інше читайте далі.

23 лютого, саме на День захисника вітчизни, у Львові відкрили новий маршрут – № 11.

Його маршрут простягається від готелю Львів через вулицю Шота Руставелі, Стрийську, автовокзал і до ТЦ “Кінг-Крос Леополіс” .

Як тільки відкриють новий стадіон, то маршрут продовжать саме туди. Можна не сумніватися, до стадіону буде чим заїхати.

Спочатку я подумав, що автобус №11 – це черговий соціальний маршрут на кшталт вже існуючих №1 і №5, але ні.

Проїзд у автобусі № 11 як і на всіх решта маршрутних таксі коштує 2 гривні.

Також читайте:   Воробуса впізнали у трамваї №8

На лінії працює 7 автобусів з інтервалом 10 хвилин. Машини наше місто закупило у Львівського автобусного заводу в кількості 15 штук.

Їхня місткість до 150 чоловік, чимось вони мені нагадали тролейбуси нової моделі, але вони без рогачів. 😀

На автобусі мені переїхати таки не вдалося, але я не сумніваюся моя подорож ним ще попереду і не раз. Як вдасться обов’язково напишу про це.

Загалом добре, що відкрили такий маршрут, адже якщо добре подумати, то окрім маршрутного таксі №71 і 71с, доїхати до великого торговельного центру з цих районів не було чим.

Отак стоїш чекаєш 71 маршрутку (71 с їздить раз в годину), приїжджає вона і знову чекаєш, бо нема де залізти. Так треба пропустити з 3-4.

Тепер же сподіваюся подібної проблеми не буде. 🙂

P.S. До транспортних новин міста я би також відніс те, що вже цього року мають відновити тролейбусний маршрут через проспект Свободи.

Яким він буде я точно не знаю, але є здогадки, що мабуть маршрут №13 продовжать від готелю «Львів» до площі Петрушевича.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 6 може ще щось напишете?

  1. PVS 26.02.2011 пише:

    Яким він буде я точно не знаю, але є здогадки, що мабуть маршрут № 13 продовжать від готелю «Львів» до площі Петрушевича.

    Чисто для “поржать” – проспект Свободи до площі Петрушевича не виведе ну ніяким боком!!! (Єдиний варіант – чере вул.Князя Романа, але все одно треба захопити частину вул. Івана Франка, а тролейбусна і трамвайна контактні мережі навряд чи будуть нормально співіснувати)
    Швидше за все просто використають технічну лінію, якою 13-і тролейбуси виїжджають на маршрут і продовжать щось з 2, 9, 10,12 – тих що зараз закінчуються біля університету Франка.

  2. Toss 26.02.2011 пише:

    Незнаю, як скоро воно їздити буде по наших пропках, а то 7 автобусів буде перти центром…

  3. Maryana 27.02.2011 пише:

    Це дуже добре що в нас появились нові автобуси(з одної сторони…),але якщо по місту будуть їздити такі великі автобуси,що буде далі? 😮 8)

  4. Stakeholder 27.02.2011 пише:

    Дожилися) деякі люди вже навіть не уявляють як нормальні автобуси замість консервних банок на колесах будуть їздити по вулицях міста)

  5. Архіваріус 27.02.2011 пише:

    Stakeholder пише: Дожилися) деякі люди вже навіть не уявляють як нормальні автобуси замість консервних банок на колесах будуть їздити по вулицях міста)

    Поживемо, побачимо. До добра та вигод людина швидко звикає. А як зникнуть з маршрутів, так звані “консервні банки на колесах”, то може і заторів на вулицях не буде. 😀

  6. дaнило 28.02.2011 пише:

    галімо що 2 грн

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*