Друзі по сексу - Блог про Львів

Друзі по сексу

Друзі по сексу

Нещодавно у соціальній мережі прочитала анонс цього фільму. Заінтригувала назва 🙂 тому вирішила сходити і переглянути цю кінострічку.

Фільм зовсім новий, і світова і українська прем’єри відбулися у кінці липня цього року. У головних ролях знялись такі відомі актори як Джастін Тімберлейк і Міла Куніс, які зараз перебувають на зльоті своєї кінокар’єри.

Головну героїню фільму Джеймі, співробітницю кадрової агенції у Нью-Йорку, постійно переслідують неприємності в особистих стосунках. У свою чергу іншого героя – Ділана – редактора глянцевого журналу з Лос-Анджелесу, втомили жінки, які всіляко намагаються вступити з ним у зв’язок.

Одного разу шляхи головних героїв перетинаються і між ними зав’язуються міцні дружні стосунки.

Друзі по сексу

Втомлені від поразок на любовних фронтах, молоді люди дуже скоро домовляються про секс без зобов’язань та почуттів. Про всі плюси і мінуси такої дружби та її наслідки і йдеться у фільмі.

Також читайте:   Що нового в кінопалаці Львова?

Фільм мені здався трохи подібним на стрічку «Кохання та інші ліки». Любителям “ужастіків” та бойовиків він навряд чи сподобається, але хто любить спокійніші сюжети – раджу сходити і подивитися.

Окремі кадри з фільму “Друзі по сексу” можна переглянути на відео нижче:

І хай живе дружба!

Також раджу подивитися Фільм “Секрет”. Це містична драма, в якій душа загиблої матері переселяється у тіло дочки. У головних ролях у фільмі знялися Девід Духовни та Олівія Тірблі. Подивіться, не пожалкуєте…

Автор статті: Януся.



Також раджу прочитати:

коментарів - 2 може ще щось напишете?

  1. russo turisto 14.08.2011 пише:

    Ты жужу, и я жужу,
    Оба жуковатые.
    Я просил, а ты дала –
    Оба виноватые.
    😛

  2. Чергова попса.
    Краще дивитись якийсь хороший трилер або драму, щоб над життям задуматись! 8)

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*