Спартак: Кров і пісок - Блог про Львів

Спартак: Кров і пісок

Спартак

Легенда про фракійського воїна Спартака, який потрапив у рабство до римлян, який став гладіатором і очолив одне з наймасовіших повстань рабів в Стародавньому Римі – відома всім ще зі шкільної лави.

Творці серіалу дають нам можливість знову поринути в атмосферу античності і допомагають давньою легендою буквально заграти новими фарбами, із застосуванням новітніх технологій кінематографії.

Мінуси:

Дуже багато крові, жорстокості, яку ніяк не намагаються приховати, іноді так і хочеться перемотати всю цю гидоту яка вивалюється у вигляді нутрощів людської плоті, і подивитися хоча б кілька хвилин спокійного життя в стінах Риму.

Еротики ще більше ніж крові, вже сильно переборщили! Кожен раз коли чоловік перетинається хоча б поглядом з жінкою. можна чекати інтимної сцени, та що там інтимної, прямо кажучи порнухи, причому масової, у всіх на очах, серед білого дня.

Друга частина фільму, після смерті “Варона” починає бути щось нудною, передбачуваною, і не тримає вже так увагу глядача, так як це було до цього. Потихенько починають бунтувати галли, проти “Батіата” і його імперії. Але остання серія дуже цікава!:)

Плюси:

Дуже хороший підбір акторів, фільм змушує додивитися його до кінця, і починає затягувати з першої серії, хоч я і не любитель серіалів, але не шкодую що витратив час на перегляд першого сезону даного серіалу.

Дуже добре підібрані дівчата, навіть стоячи на задньому плані в масовці, моє око раділо. 😉

Виконавець ролі Спартака, Енді Уітфілд, дуже добре грає свою роль з першої ж серії, глядач переживає з ним і біль і радість, дуже стриманий у нього образ, за весь перший сезон, він посміхнувся всього лише кілька разів.

Також читайте:   Фільм «Стокер»

До скорботи і жаль, 11 вересня на просторах мережі інтернет з’явилася звістка про смерть Енді Уітфілда. У 39 років. Онкологія …

Тепер я дуже сумніваюся, що інша людина зможе замінити його в ролі “Спартака”. Не думаю, що обшук другий сезон до кінця з такою ж радістю, та й обшук чи взагалі …

Добре опрацьовані бої, відчуваються що герої дійсно б’ються, а не гладять один одного кулаками.

Ну і на сам кінець, головний плюс який я підкреслив з цього серіалу для себе, це правило, – брат за брата!

Хоча й головні герої цього серіалу два гладіатора “Крікс” і “Спартак” весь серіал ненавидять один одного, але в кінці цих двоє людей об’єдналися, що привело їх до перемоги, хоча дорога до цієї перемоги була дуже кривава, від їхніх мечів впали багато ні в чому не винних людей.

Так і має бути в нашому житті, кожен повинен триматися один одного, брат за брата, хоча і не завжди ми любимо один одного, деколи навіть і ненавидимо, але це життя, і в цьому полягають людські якості, а не в тому щоб бути, як пес проти пса …

Автор статті: Razan.



Також раджу прочитати:

коментарів - 8 може ще щось напишете?

  1. Akhe 09.11.2011 пише:

    Цікаво, а буде другий сезон?

  2. Razan 09.11.2011 пише:

    Так, вже є.Akhe,

  3. Razan 09.11.2011 пише:

    Якщо будете переглядати, раджу шукати дубляж від рентв,.

  4. Akhe 09.11.2011 пише:

    Razan, тю.
    А я подивився один сезон і вирішив, що продовження ще немає.
    Дякую, буду рити.

  5. Proyse 09.11.2011 пише:

    Так нічого серіал

  6. danc1r0k 10.11.2011 пише:

    Серіал хороший, мені сподобався. Другого сезону наче немає, є ще один перший сезон (Спартак: Боги Арени_, просто із іншим головним героєм, бо у цього рак.

    П.С. спросоння прочитав 1 речення “легенда про франківського воїна Спартака…” 😀

  7. Razan 10.11.2011 пише:

    Прошу вибачення! Так, справді подивившись вчора за ніч 6 серій “2 сезону” Зрозумів, що ніякий це не другий сезон, а розповідь про життя “Батіата” до того як зявився “Спартак” Самі ж зйомки насправді 2 сезону розпочались в квітні 2011 року, і серіал повинен зявитись у просторах інтернету вже у кінці цього року, або ж на початку наступного.

  8. Berizka 10.11.2011 пише:

    danc1r0k пише: Серіал хороший, мені сподобався. Другого сезону наче немає, є ще один перший сезон (Спартак: Боги Арени_, просто із іншим головним героєм, бо у цього рак.

    поправка , герой який знімався в 1-му сезоні в ролі Спартака, вже помер.

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*