Трамваї знову їздять на вокзал - Блог про Львів

Трамваї знову їздять на вокзал

Трамвай на вокзал

Нарешті. Так скаже не одна людина, якій було важко добиратися до залізничного вокзалу.

Від сьогодні, 14 листопада на головний залізничний вокзал можна доїхати за допомогою такого транспорту як трамвай, а саме маршрутів №1, 9, 6.

Маршрути №1 та №9 їздитимуть по маршруту, а ось трамвай №6 тепер не їздитиме на Наукову, а їхатиме від вулиці Липинського, через вулицю Івана Франка на головний вокзал.

Ремонт дороги на перехресті вулиць Степана Бандери і Городоцька завершено, тому трамвай має доступ до своїх колій.

Хотілося би висловитися з приводу ремонту доріг і взагалі транспорту на головний вокзал. Ви подивіться що туди їздить?

Маршрутні таксі №2, №18 і №66. Все. Коли ще трамваї перестали їздити у зв’язку із ремонтом, то був взагалі гаплик. Я живу у такому районі, що мені хіба що якась маршрутка до привокзальної годиться, а далі що? Пішки.

Я не жаліюся, що це так складно, там нема що йти, але коли часу не вистачає, то хотілося би щоб вас завіз транспорт під сам вокзал.

А ви думаєте маршрутки такі золоті? Зранку, коли їдеш на роботу, то у них сісти практично нереально. Треба пропустити їх так з штук чотири.

Також читайте:   Ще два безкоштовні автобуси будуть їздити в ТРЦ King Cross Leopolis

Можливо хтось з влади почитає мій відгук і щось придумають з транспортом до вокзалу, бо реально важко їхати туди, особливо коли поїзд у 7 годині.

Ввечері така ж ситуація. 66 маршрутка не сказав би що їздить аж так довго. Нещодавно затримався у коханки на привокзальній, то цієї маршрутки половина дванадцятої вже не було. Хоч свічкою світи. Прийшлося добре напрягтися, щоб доїхати додому.

Таксі? Деколи і його пригодиться використовувати, але всі добре знають, що з нашими зарплатами довго на таксі не поїздиш. Раз, другий, третій і заробітної платні не буде.

Можливо щось до Євро-2012 придумають?

Хотілося би також почути ваші домисли, шановні користувачі блогу, по цьому питанню. Залізниця – досить популярний транспорт, тому я вважаю, що сполучення із вокзалом має бути хороше.

Тим не менше, трамваї на вокзал їздитимуть і будуть контролери, які так і не можуть без пригод. 😀

Тепер на черзі відновлення руху на вулиці Личаківській, на яку вже зачекалися. Рух мали відновити вже давно, але як бачимо все затримується. Чого?

Про те, коли відкриють вулицю Личаківську можна прочитати тут.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 14 може ще щось напишете?

  1. russo turisto 14.11.2011 пише:

    Пешком ходить надобно. Пешая хода укрепляет здоровье и дух.

  2. adekvat 14.11.2011 пише:

    ООО, Воробусе, то ти на індії живеш виявляться.
    Ганджибасиш трошки????

  3. adekvat 14.11.2011 пише:

    😆

  4. Vorobus 14.11.2011 пише:

    adekvat пише: ООО, Воробусе, то ти на індії живеш виявляться.
    Ганджибасиш трошки????

    Астряк 🙂 🙂 👿

  5. adekvat 14.11.2011 пише:

    Просто на індії всі гаджабасять, от я і подумав 😆 😆 😆

  6. adekvat 14.11.2011 пише:

    А відносно твоєї статті
    “Можливо щось до Євро-2012 придумають? ”
    Як ви ніхто не зрозумієте шо для нас ніхто нічого доброго не придумає і не зробить, особливо влада. Це найперші люди яким на нас насрати. Другі по списку це корпорації і наші «парашні» львівські фірми. Поки ми самі нічого не зробимо будемо в лайні.
    А до єворо будуть робити тільки те шо побачать європейці: стадіон, аеропорт вокзал і дороги до цих місць. Все решта як було в гавні, так і залишиться там

  7. Vorobus 14.11.2011 пише:

    adekvat пише: А відносно твоєї статті
    “Можливо щось до Євро-2012 придумають? ”
    Як ви ніхто не зрозумієте шо для нас ніхто нічого доброго не придумає і не зробить, особливо влада. Це найперші люди яким на нас насрати. Другі по списку це корпорації і наші «парашні» львівські фірми. Поки ми самі нічого не зробимо будемо в лайні.
    А до єворо будуть робити тільки те шо побачать європейці: стадіон, аеропорт вокзал і дороги до цих місць. Все решта як було в гавні, так і залишиться там

    Чув що хочуть звідти автостанцію перенести на початок Львова. А що на її місці буде? Кабаки? 😮

  8. adekvat 14.11.2011 пише:

    Головною діяльністю усієї влади, від центральної до місцевої, є робота над тим, як утриматися на посаді, або дістати кращу посаду. Все це робиться шляхом підстав, взяток, інтриг і корупції. А все що вони роблять зле чи добре для народу, це побічний продукт цієї їхньої головної роботи.

  9. adekvat 14.11.2011 пише:

    Ось адреса куди писати чи краще кого стукати по голові за хрінову ситуацію з транспортом
    м. Львів, вул. Ак. Сахарова, 2
    e-mail: transport@city-adm.lviv.ua
    Якщо туди піде 10 чел ніц не буде, якщо піде 100 теж ніц. Якщо піде хоча б 10 відсотків всіх львів’ян заживимо не гірше ніж в Лондоні

  10. adekvat 14.11.2011 пише:

    Що і потрібно було довести. Так як тут в обговоренні все затихло, так затихло і бажання йти і щось змінювати. Ми далі живемо в лайні і найголовніше лінуємося робити СОБІ краще.

  11. Stakeholder 14.11.2011 пише:

    adekvat, а які конкретні вимоги ти хочеш їм виголосити?

  12. adekvat 14.11.2011 пише:

    Stakeholder пише: adekvat, а які конкретні вимоги ти хочеш їм виголосити?

    Наприклад одна з:
    На задній стінці від водія маршруток висить інфа від адміністрації маршруту, де в кінці йдеться наступне: «інтервали руху маршрутів провіряються працівниками управління транспорту особливо у вечірній час».
    Навіть не у вечірній час деякі маршрути їздять з інтервалом від 30хв до години.
    Хтось хоч раз бачив того працівника управління транспорту, який провіряє інтервали руху.
    От і одне з….

  13. Stakeholder 14.11.2011 пише:

    я думаю воювати з маршутками беззмістовно, їх треба просто ліквідовувати, ставити нормальні автобуси і нормальні зупинки з системою GPS контролю над інтервалом руху, а це потребує фінансування, отже відішлють відразу до міністерства, а з міністерства до ВР, а там вже доречі бетоном залили паркан

  14. adekvat 14.11.2011 пише:

    Це шо ти сказав дуже добре, але це нове, і як ти правильно зауважив потребує бабла і роботи. А я про те, щоб добре робилося те, що прописано в указах управління транспорту вже і зараз. Треба починати з малого.

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*