В Україні завелися терористи? - Блог про Львів

В Україні завелися терористи?

Терористи?

Ця тема є неприємною, але все ж як її не згадати. Хто у курсі останніх новин, той знає, що в ніч із 15 на 16 листопада у центрі Дніпропетровська відбулася страшна річ – зірвалася урна і загинув чоловік 27-ти річного віку. Він був фін директором однієї із фірм міста.

Кому він заважав? Це напевно може знати лише він, а може це просто збіг обставин? На його місці міг бути кожен із нас?

Місцева прокуратура одразу ж порушила кримінальну справу і як підозрюється – це був не нещасний випадок, а терористичний акт. Воно все нічого би, підозри підозрами, иоже то хто зводив рахунки один з одним. Бізнес є бізнес, навіть фільми знімають подібні і не один.

Тут напевно все виглядає набагато серйозніше. Як повідомляє сайт gazeta.ua, на цьому інцидент не був вичерпаний. Виявляється в інтернеті з’явилася інформація від невідомих людей, які кажуть що вибухи в Дніпропетровську, Запоріжжі, Харкові організували саме вони і якщо їхніх вимог не буде виконано, то незабаром вибухи пролунають в Донецьку.

Що за вимоги, хто вони ці люди і чи взагалі це все правда невідомо. Але, раз так говорять, то ця ситуація явно не тішить. Яка різниця де будуть нові вибухи? Їх ніде не треба. Що мало тероризму у світі? Люди починають по-справжньому жити, як їх хтось примушує насильно покинути життя.

Також читайте:   Коли підуть дощі?

Думаю так ніхто не хоче. Дуже погано у цій ситуації, що можуть постраждати ніким не винні люди. Навіть прикладів наводити не хочеться.

Одразу ж згадалася новина про яку я писав раніше, що в тому ж інеті з’явилася інфа, що можуть підірвати київський метрополітен. Тоді ця інфа не підтвердилася, але і Слава Богу. З терористами і з хати страшно виходити, бо усюди на вас може чекати якась фігня.

Як пишуть терористи, не знати чи вони взагалі є, влада в курсі що вони хочуть, які їхні вимоги. Ми лише ж можемо здогадуватися.

Хотілося би почитати ваші домисли з приводу цієї ситуації. Чим можливі у нас терористичні акти?

Більше про тероризм і терористів можна почитати тут.

Щоб вже не було аж так сумно, пропоную переглянути відео, яке має розвеселити:

Так завжди не буде? Будьте обережними!!!

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 6 може ще щось напишете?

  1. adekvat 16.11.2011 пише:

    Ти реально Воробусе панікйор.
    То про парашут пургу гониш, то тепер про тероризм.
    Ну справжній журналіст. Ти вже в тій їхній спілці журналістів????
    👿

  2. adekvat 16.11.2011 пише:

    До речі, хто тебе фоткав на фоні картонної коробки????

  3. adekvat 16.11.2011 пише:

    Йорген через плече???? 😆 😆 😆

  4. adekvat 16.11.2011 пише:

    В шапці дірки треба було вирізати на очі і на дихальні і патякальні шляхи. Чи в редакції сайту на це не розщедрилися???? 😆

  5. Stakeholder 16.11.2011 пише:

    Варобус, ти або вступив в партію отригонів, або влаштувався помічником Чалєнка в газєту Сєгодня, або фіг тебе знає, передруковуєш цю мульку про тероризм запущену ригами шоби шугати тупий лохторат. Тепер кожну розборку бандюків, або ліквідацію пам’ятника лєніну або сраліну, якщо там буде мати місце вибух, будуть класифікувати як тероризм, і під цим приводом згортати свободи громадян і збільшувати ітак роздутий штат мусарів, бо як всі бачили на прикладі боротьби з реальними а не віртуальними бойовиками в Одесі, для того щоб розібратися з двома кіллерами(навіть не терористами) потрібно пару сотень наших мусарів, тисячі магазинів з патронами, пару гранатометів, бронік і пів дня часу. Якщо б у нас в країні реально мав місце тероризм ти б зараз сидів не на пиві а скорше всього десь в окопі з калашом.

  6. adekvat 16.11.2011 пише:

    Воробусе. Може ти хоча б заспівав у відповідь, як Черновецький

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*