Україну накриє епідемія грипу? - Блог про Львів

Україну накриє епідемія грипу?

Хвороба наступає?

Зима відступила, морози позаду, нарешті можна здихнути із полегшенням.

Але, чи можна це зробити?

В останні дні у людей з’явилася ще одна проблема, така як хвороби організму. Все більше чую від колег, знайомих чи просто родичів, що вони захворіли. Та і сам Воробус явно не здоровий, також даються взнаки нежить.

Чим люди захворіли? А всі як один кажуть, що болить горло, піднялася температура, нежить….

Невже Україну накриє нова хвиля епідемії грипу?

Про це та багато іншого читайте у сьогоднішній статті на блозі Воробуса.

Давно відомо, що із приходом тепла, сніг починає танути, а з ним і активізовуються різні інфекційні захворювання. Імунітет в людей взимку слабий і злому вірусу не треба довго воювати із організмом, щоб його заполонити.

А яка погода зараз на вулиці? Температура повітря складає приблизно +3-+5 градусів вище нуля, йде дощ, під ногами явно не сухо. Людині не треба далеко йти, вийде на вулицю, намочить ноги і вже вона стає хворою.

Плюс, явно не вистачає вітамінів людям. Хто ще восени зробив заготовки, той зараз тільки приходить у підвал, бере фрукти, їсть і тим самим збагачує свій організм ними. А хто ж не має вітамінів вдома, тому треба йти у магазин, стояти в черзі, а там багато людей, нові віруси і так далі.

Також читайте:   Короста

Чи можлива зараз епідемія грипу? А чого б і ні? Все можливо, принаймні лікарі активно попереджають, що епідемію грипу якщо і слід очікувати, то якраз під кінець місяця, а сьогодні якраз вже 25 лютого. Якихось чотири дня і вже настане перший день весни.

Як вберегтися від грипу та інших вірусних захворювань?

Їсти побільше вітамінів, якщо є можливість обмежити своє пересування транспортними засобами, де є багато людей, а це трамваї, тролейбуси і маршрутки. Саме там найбільше гуляють віруси.

Плюс до того всього не забувати про власну профілактику, а це мити руки, коли йдеш, коли приходиш з вулиці і так далі. Знаю, ліньки це робити, але можливо саме так ви зможете захиститися від злісних вірусів, які тільки і хочуть потрапити у наш з вами організм.

Якщо ж чуєте, що вже дійсно круто захворіли, то негайно звертайтеся до лікарів, щоб вони змогли діагностувати нормальний діагноз і ви розпочали лікування.

Так завжди не буде, бережіть себе і своє здоров’я.

P.S. До речі, кажуть, що морози і снігопади ще повернуться. 🙂

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 3 може ще щось напишете?

  1. Я теж трохи захворів 🙁

  2. Архіваріус 25.02.2012 пише:

    Взагалі то зітхають, але у мене таке враження, що Воробус Букваря скурив у туалеті разом зі своїм братом. Правда не знаю чи у нього є брат, але по відношенню Букваря, то чиста правда. 😀 :hello:

  3. russo turisto 25.02.2012 пише:

    Харашо, все будет харашо.
    Только главное – чтобы черная кошка дорогу не перешла. 😀

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*