Вибухи у Дніпропетровську: теракт чи злий жарт? (відео) - Блог про Львів

Вибухи у Дніпропетровську: теракт чи злий жарт? (відео)

Теракт у Дніпропетровську

Чесно вам скажу, у зв’язку із надмірною зайнятістю навіть не чув про цю подію, бо не мав доступу до інформаційних ресурсів. І ось, ввечері, повертаючись із роботи почув як двоє людей дискутували на цю тему.

Хто це зробив, кому це потрібно, що буде далі та інше.

Як ви мабуть здогадалися мова сьогодні піде про вибухи, які вчора пролунали у центрі Дніпропетровська, а було їх аж чотири.

Було все так. З тривалістю трошки більше чим годину у різних місцях пролунали вибухи.

Що цікаво, вибухові пристрої спрацьовували тоді, коли під’їздив трамвай, у якому було багато людей.

Загалом, постраждало 29 людей, з них – 26 було госпіталізовані. На даний час, троє з них перебувають у важкому стані. Жертв поки нема, але хто його знає, як буде далі.

У місті зразу ж почалася паніка, мобільний зв’язок перестав працювати, всіх почали обшукувати, навіть промайнула інформація, що у місто вже приїхав БТР і помічено багато військових.

Ситуація не з приємних. Країною пішли чутки, що і в інших містах може подібне відбутися.

І одразу ж почали надходити різні слухи про те, що футбольний чемпіонат Європи-2012, що, нагадаю, відбудеться вже незабаром в Україні та Польщі можуть від нас забрати. А це і не дивно, УЄФА не дозволить, щоб вболівальники із різних країн та ті ж команди піддавалися небезпеці.

Також читайте:   Як використовувати конфеті на весілля?

Зараз в інтернеті все більше і більше обговорюють цю тему, але поки УЄФА говорить, що ситуація стабільна і чемпіонат ніхто забирати не буде.

Також подейкують, що німці, які люблять так активно вболівати за свою збірну по цілому світі вже почали здавати свої квитки і не хочуть їхати в Україну. Звісно, нові покупці з’являться досить швидко, але це аж ніяк не прикрашає імідж нашої країни.

Тим не менше, завершуючи тему чемпіонату скажу, що, на мою думку, якщо буде ще якийсь форс-мажор, то чемпіонат точно заберуть.

Що ж це насправді було? Теракт чи чийсь злий жарт?

Правоохоронці визнали цю серію вибухів терактом, але ж кому це потрібно? Пам’ятаю свого часу були теракти в Америці, Лондоні, то там урни не зривали, а захоплювали літаки, зривали метро, а тут так по мінімуму, щоб залякати людей.

До речі, ніхто ще досі не взяв на себе відповідальності за теракт, як це роблять у світових терорах. Дивно…

Політичні розбірки, суд над Тимошенко, дії психопата, кримінальні розбірки, зірвання Євро-2012, що тільки не називають в інтернеті серед причин вибухів.

Чекаємо офіційної інформації від правоохоронних органів і найголовніше, бережіть себе, бо за вас це не зробить ніхто.

Фото: donbass.ua.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*