Чи буде цілодобово працювати транспорт у дні проведення матчів Євро-2012? - Блог про Львів

Чи буде цілодобово працювати транспорт у дні проведення матчів Євро-2012?

транспорт на Євро-2012?

От з тим Євро-2012 цікаво. Наобіцяли нам багато, а як буде насправді треба буде побачити на власні очі. Відтепер тема футбольного чемпіонату на блозі Воробуса буде частим гостем. Ще б пак, Львів приймає матчі, а Воробус де живе? Правильно, у Львові.

Новини за новинами з’являються перед початком чемпіонату. Отже, вчора почув по телебаченню, що у дні проведення матчів у містах-організаторах транспорт буде працювати цілодобово.

Ну не весь звісно що, але такий що буде їхати до об’єктів, які задіяні у проведення того чи іншого футбольного поєдинку.

От мені цікаво як же це буде виглядати. Нещодавно ваш покірний автор їхав серед білого дня з аеропорту, то якби не старий добрий тролейбус, то нірки би звідти не виїхав. А тут маршрутки чи автобуси будуть їздити цілу ніч? Та не повірю і все.

Вони щоб людей з футболу порозвозили. коли завершиться гра, то було би дуже добре.

Ще одна новина, яка мене розсмішила. Виявляється, що люди, які матимуть квитки на матчі зможуть протягом ігрового дня і вранці наступного безкоштовно, повторюю безкоштовно користуватися будь-яким громадським транспортом.

Вірите ви у це? Ну не знаю навіть що сказати. Одразу ж пригадується Новий 2012 рік і 1 січня, коли ввели нову транспортну систему. Що було тоді? Тоді, нагадаю, всьому Львову сказали що проїзд буде безкоштовним, а водії як брали гроші 31 грудня 2011, так і брали 1 січня 2012 року.

Також читайте:   Парад трамваїв у Львові - 2014 (фото)

Що думаєте він вас повезе так просто? Багато хто скаже, що нічого не знає, що давай плати. А для людини дві гривні вже і не такі гроші та і заплатить.

А виявляється, за словами директора турніру, УЄФА компенсує українським містам-господарям витрати на перевезення вболівальників громадським транспортом у сумі 916 тис. євро. Зокрема, для Києва компенсація складе 387 тис. євро, Донецька – 280 тис. євро, Харкова і Львова – по 124,5 тис. євро.

Це вам не коники чи гномів ліпити. Тому, якщо будете мати квиток на Євро не ведіться на всіляку фігню і їдьте на халяву. Хоча, 30 євро дали, то дві гривні чи гривню 25 копійок не дасте?

Часу до початку Євро-2012 залишається все менше і менше. Це ще зараз можна десь щось пропустити, а згодом має бути все ідеально. Приїдуть європейці, будуть мати фотоапарати, ой вони можуть познімати все.

Україна чекає на Євро….. А Воробус, як завжди спробує все перевірити.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

1 коментар може ще щось напишете?

  1. Arden 01.06.2012 пише:

    http://www.biletoff.com.ua/funfest/index.php вот це буде цікаво))

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*