Сміття на Високому замку. Що це і звідки взялося? - Блог про Львів

Сміття на Високому замку. Що це і звідки взялося?

А ось сміття

Євро-2012 триває, а це означає, що кожного дня футбольні вболівальники можуть насолоджуватися футбольними поєдинками: хто на стадіоні, хто у фан-зоні, а хто просто вдома на дивані. А крім цього всього ще і у нашому місті можна зустріти багато туристів із різних куточків Землі.

Так, саме Землі, бо від початку футбольного чемпіонату Євро-2012 кого лише я не бачив у нашому місті. Люди гуляють, п’ють пиво, милуються архітектурою тощо.

Зараз на вулиці нарешті стала нормальна погода, а отже можна погуляти, полежати на сонечку чи просто поплавати у якій-небудь водоймі. Вчора до вашого автора приїхали друзі з іншого міста, і, відповідно Воробус провів їм екскурсію по всіх цікавих місцях міста Лева.

Де саме ми були думаю вам не буде цікаво, а ось про дещо інше, що я побачив обов’язково розповім.

Кажуть, хто бував у Львові і не ходив на Високий замок – то він не був у Львові. Виходить треба було зводити друзів на гору, бо замком там вже давно не пахне. Традиційного маршруту я не вибрав, а пішов городами. Так набагато цікавіше.

Хто знає де у Львові є вулиця Замкова? Так от, ця вулиця знаходиться у районі вулиці Богдана Хмельницького, Ужгородської. Йдемо ми йдемо, по боках минаємо приватні особняки, починається парк.

Також читайте:   У Львові запрацював Різдвяний ярмарок

Друзям дуже сподобалося, що люди різної вікової категорії грають тут у настільний теніс, є футбольне поле, далі пряма дорога до джерела Пречистої Діви Марії , збоку на траві якась пара ніжиться на сонечку.

Все вроді класно, але раптом мій колега питає, цитую: «А що це за такі катакомби тут? Чому цього сміття ніхто звідси не вивезе?»

Катакомби

Чесно вам скажу, навіть не бачив їх ніколи тут, можливо просто не звертав увагу. Підходимо ближче і дійсно за футбольним полем є велика куча сміття, яку напевно ще почали робити за царя Гороха. Ще б його не збільшували, а збоку люди сиплять і на далі сміття за сміттям і це переважно щоб ви думали – різна штукатурка.

От дивуюся людям, хто смітить тут. Ну невже не можна ту штукатурку взяти, покидати у своє авто і вивезти де треба, наприклад на те саме сміттєзвалище? Навіщо сра…и там де дійсно гарно, чим ми пишаємося?

А такий там краєвид

Багато потім кажуть, що так-сяк, що природа занедбана. Та якщо ми будемо смітити там де живемо, то цієї природи не буде ніколи.

Цікаво коли саме викидають це сміття, бо міліції в тому парку було більше чим людей.

Ось такі от справи. А наша подорож продовжилася далі.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 2 може ще щось напишете?

  1. Stakeholder 17.06.2012 пише:

    напевно один з власників особняка неподалік, вирішив не паритись над вивезенням будівельного сміття і покидав де попало, такий собі “шляхетний” рагуль 😡

  2. Архіваріус 17.06.2012 пише:

    Бидло було, є, і буде… :mrgreen:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*