Що принесе нам п’ятниця-13? - Блог про Львів

Що принесе нам п’ятниця-13?

П'ятниця-13

7 година ранку, Воробусу не спиться, бо така духота в хаті, що можна дати дуба. Ви собі уявіть, на вулиці зараз +16 градусів, а в хаті +29. Де ви таке бачили і як можна при такій температурі спати? І це при тому, що цілу ніч відкриті всі вікна і працює вентилятор.

Я вже навіть славнозвісну сороку терплю, точніше її діток, бо перша таємничо зникла. Духота…

Поки до роботи залишається якихось менше двох годин спробую порадувати вас, шановні користувачі блогу черговим постом на блозі.

Так от, про що будемо говорити сьогодні? Секс, шкідливі звички, футбол? Ні, про містичні цифри. Хто не знає, тим скажу, що саме сьогодні п’ятниця і ще 13 число. Виходить знову нас очікує містичний день.

Ще не встигли ми забути про минулу п’ятницю-13, як наступила нова. Порадую вас, шановні читачі блогу, це буде остання п’ятниця-13 у цьому році. Хоч щось радує, хоча вона ще не завершилася. А то і так з тим 2012 роком вже наговорили багато про кінець світу і я впевнений що його ще довго не буде.

Що принесе нам і Львову сьогоднішня п’ятниця-13? Спробуємо зробити прогнози.

Перше що спадає на думку, що можна напитися і так добряче. 😀 Саме сьогодні останній робочий день перед вихідними, яких вже так давно зачекалися.

Також читайте:   Полтавські піраміди

Друге – футбольний поєдинок між Карпатами та Волинню і, відповідно, початок нового футбольного сезону.

Третє – теплий хороший день. Принаймні зараз на 7 годину 10 хвилин ранку світить сонечко і хмар нема взагалі. Для любителів відпочинку – це дуже хороший знак, а ось кому як і мені треба йти на роботу – це можливість одягти білі штани і мешти.

Четверте – що би не хотілося побачити так це сильний дощ. Поки що нас він оминає, тьху-тьху, але ви подивіться що наробила ця негода в Одесі, Луцьку, низці польських міст.

П’яте – як це не прикро, але сьогодні хтось помре. Таке вже життя і кожного дня хтось помирає. Але, і хтось народиться. Головне щоб народжених було більше чим померших і тоді населення буде збільшуватися.

Шосте – чергові статті на блозі Воробуса. Вони по ідеї також мають бути. 🙂

Тепер кілька слів про прикмети. Скільки років вже живу не вірю в них і вам не раджу. Так, колись люди вірили в погане, що кіт дорогу перейде і так далі. Але, навпаки, як співається в тій пісні, а насправді чорному котові і не щастить.

Живіть, радійте кожній прожитій хвилині і все буде добре. Ага, і не думайте про п’ятницю-13, вона скоро мине.

Можливо саме сьогодні ви зустрінете свою долю?

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 2 може ще щось напишете?

  1. Малий 13.07.2012 пише:

    А якщо повірити, що пятниця 13 це щасливий день, то дійсно буде щастити цілий день – я перевіряв! 🙂

  2. Архіваріус 13.07.2012 пише:

    А щоб нічого поганого з вами не сталося просто потримайтеся за гудзика на своєму одязі. Кажуть, що дуже допомагає. 😀

1 Згадки про дану статтю в Інтернеті

  1. П’ятниця-13, а чи не часто вона?

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*