Фууууууууууу, як смердить у центрі міста - Блог про Львів

Фууууууууууу, як смердить у центрі міста

Сморід

Сьогодні зранку приїхав у центр, на перший погляд хороша погода, всі такі гарні одягнуті, свіжість, тільки і хочеться тут бути. Але, знову ж таки, невдоволення є і не знати коли воно завершиться.

По дорозі зустрічаю свого знайомого і він також каже мені, цитую: «Давай, Ігор, я пішов потім якось побалакаємо, бо я не можу перебувати на вулиці, треба йти бігом у приміщення».

І, що цікаво, я з ним погоджуюся на всі сто відсотків. Чим так не задоволений Воробус знову та інші люди, невже знову маршрутками?

Якби ж то маршрутки, з ними і так все ясно, останні дні додому їхав якби автобусів на маршруті не було достатньо, але це таке.

У Львові далі смердить і не знати як позбутися цього запаху. От сьогодні в 9 годині ранку так смерділо, що думав дуба дам. Приходиться приходити в офіс і сидіти без відчиненого вікна, бо смердить.

Дзвоню колегам із різних районів і питаю де ще смердить. Так от, на Сихові зранку не смерділо, бо звідти їхав. Привокзальна – слова колеги, цитую: «Фу, бл….. як то смердить».
Топольна – «та що ти там в тому центрі забув, приїзди сюди, тут Європа» тощо.

Як бачимо, смердить не у всіх районах, але трохи таки є.

Одразу ж згадуються слова. що у всьому винен «Ензим». Пам’ятаю колись як їхав на Винниківське озеро, то що біля самого «Ензима» щось там трошки смерділо, але не більше. Все-таки, моя думка це ті вентиляційні споруди. Ну невже не можна нарешті зробити якусь чистку.

Також читайте:   Як виглядає оновлена площа Митна

Людям, мешканця Львова і туристам все рівно що там смердить, головне щоб запаху не було, а яка причина мають в одному місці.

До коли ще буде той бардак у нашому місті?

Одразу ж знову згадую Євро-2012. Так от, в центрі в ці дні бував досить таки часто і знаю, що у місті так не смерділо. Як влада позбулася цього запаху? Це напевно знає лише вона.

Євро минуло, то можна вже і на стадіон «Арена Львів» на футбол людей не возити, запах нехай буде, ремонти знову затіяти на сто років. І діло навіть не у тому, що я там хочу когось критикувати чи когось не люблю.

Може на вибори хтось придумає як запаху уникати? Маски купляти такі як від свинячого грипу?

Я хочу жити у нормальному місті, вийти погуляти з дитиною чи дівчиною у парк і щоб нічого нам не заважало гарно провести і нарешті відчинити віконечко щоб йшло повітря.

Чекаємо… Може хтось дослухається до побажань мешканців міста Львова.

Так завжди не буде, буде ще гірше? Якби там не було, це моя одна з найулюбленіших фраз і такою вона ще буде довго.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 4 може ще щось напишете?

  1. Myk2 30.08.2012 пише:

    Вставлю 5 копійок. Не хочу захищати Ензим, але мені здається що якісь очисні споруди в них є і доказом того є те, що раніше проїжджаючи в напрямку Винників попри Ензим запах там був не з приємних, а тепер його нема.
    Повернемось до слів автора: “під час євро-2012 не смерділо” і це правда.
    Невже Ензим призупинив свою діяльність на час Євро.
    І ще один аргумент: Навіщо компанії зі світовим ім’ям оцей “сморід” навколо його назви? (хоча я погоджуюсь що в Україні аби гроші заробити, а що скажуть то фігня, але ж у світі не так)

  2. Смердить вдень. Смердить вночі. Смердить в дощову погоду. Смердить в сонячну погоду. Смердить при підвищеному тиску. Смердить при пониженому тиску.

    СМЕРДИТЬ БЕЗСИСТЕМНО!

    Висновок – смердить по команді “смердіти”. Треба наїхати на Ензим – “Смердіти!”. Тркба щоб депутати виділили бабло на модернізацію каналізації – “Смердіти!”
    Треба щоб львів’яни не кіпішували про закопування бабла в землю – “Смердіти, смердіти і ще раз смердіти!”. Нас тупо переконують, що треба щось робити, ми тупо ведемося! Не вірите – згадайте коли почало смердіти: коли Садіка мером вибрали. До того і дощі падали і каналізації ремонтувалися і Ензим працював і все було супер. А відколи в мерію прийшла банда, яка тільки напихає кишені баблом почалися проблеми.

    Висновок №2 – треба вигнати в шию вічно улибнутого гей-мера і його прихвостнів і все стане на свої місця.

  3. PVS 30.08.2012 пише:

    VOROBUS пише:
    Одразу ж знову згадую Євро-2012. Так от, в центрі в ці дні бував досить таки часто і знаю, що у місті так не смерділо.

    Я не знаю куди ти ходив, а в мене смерділо і під ЄВРО – спати з відкритими вікнами не міг. Добре пам’ятаю, бо то було буквально через пару ночей після того, як я голосно матюкався на крики під вікнами і я ще собі подумав: «Як не одне то друге», бо спека стояла скажена і я хотів поспати при відчинених вікнах.

  4. Stakeholder 31.08.2012 пише:

    Глюк Бессонний, Баняк ти? 😡

1 Згадки про дану статтю в Інтернеті

  1. Чи варто жити у центрі міста?

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*