Вік не завжди означає зрілість - Блог про Львів

Вік не завжди означає зрілість

Школота наступає

Пам’ятаю свого часу з паном Марсело розмовляли на ту чи іншу тему. Думки у нас розходилися, але на одному ми зійшлися, що вік у людей – це ще не гарантія зрілості. З цією тезою погоджуюся майже кожного дня.

Так от, люди люблять один одного, дружать, сваряться, знову дружать, але ніколи не задумуються над тим скільки їхньому опоненту або опонентці років. Правильно каже Марсело, коли я йому розповідаю казус про ту чи іншу людину, що найперше скільки цій людині років.

Якщо в районі 15-20 і робить глухості, то він це навіть не обговорює, бо з школотою і так все ясно, а якщо вже більше і більше, то береться за голову. Як так може бути?

А все просто, люди всі різні і з кожним днем все більше переконуєшся в цьому. У когось шпаки з голови вилітають ще в ранньому віці, у когось коли вже одружений, а у когось, коли вже старий і думаєш а чого то я цього шпака не вигнав колись.

Як перебороти шпака або ж простіше сказати «шкільний» вік?

По-перше, треба себе хоч трошки поважати. Якщо хтось із тобою не хоче спілкуватися, не хоче мати нічого спільного, то просто взяти і забити на цю людину. Толку з неї, якщо вона себе веде як баба.

Також читайте:   Місця для першого побачення з дівчиною

Чи бували у мене такі ситуації? Ой, і не раз. Пробував все це налагодити, але через деякий час розумієш, що це все даремно.

По-друге, мислити тверезо і дивитися в якій ти компанії перебуваєш. Тверезий п’яного ніколи не зрозуміє, так само і багатий бідного. Про яку там дружбу можна говорити чи стосунки друзів?

По-третє, я вважаю, що жодна людина не може вам нав’язувати свою думку. Якщо таке відбувається, то ви просто себе не поважаєте. «Живий» приклад? Та безліч. Є люди, дружать, двоє посваряться, а решта вже підлаштовуються від когось. Це все у мене викликає такий сміх, що навіть далі описувати не хочеться.

По-четверте, є моменти, коли можна поваляти дурака, а коли – ні. Те, що ваших жартів ніхто не розуміє – це їхні проблеми і нехай з ними живуть і на далі.

І насамкінець, по-п’яте, справжні друзі ніколи не сваряться, щоб це не було. Одні люди приходять, інші – відходять, життя триває, тому не радив би паритися вам різними проблемами.

Як колись казав мій хороший знайомий треба брати кожного дня максимум, бо згодом можна його і не мати.

Будьте завжди на позитиві і не давайте у вас засумніватися, що вік минув, а ви і на далі залишилися на рівні школоти.

Дякую за увагу!!!

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 2 може ще щось напишете?

  1. Arden 06.08.2012 пише:

    а до чого тут знак шипованої резини???

  2. Vorobus 06.08.2012 пише:

    Arden пише:

    а до чого тут знак шипованої резини???

    школололо 😀 😀 😀 😮

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*