Футзал. Autumn Cup. Курсанти 15:5 Стрийська city. Воробус знову перемагає.

Курсанти

Свій другий поєдинок на турнірі під назвою «Autumn Cup» команда за яку грає Воробус «Курсанти» проводила проти команди «Стрийська city».

Після переможного поєдинку у минулому турі хлопці були налаштовані знову перемогти і вже після цього матчу забезпечити собі достроковий вихід із групи.

Розпочали звітну гру ми знову ж таки не вдало. І вроді вже до залу поступово звикли, але все рівно щось було не те. Та і варто віддати належне команді суперника. Молоді хлопці старалися, зокрема в них виділявся один маленький такий гравець. Він і забив згодом двічі і постійно тероризував оборону команди «Курсанти».

Десь до середини першого тайму команда «Стрийська city» ще трималася, а потім просто посипалася. Команда-суперника і воротаря пробувада зімнити і гравців випускали різних, але і це їм не допомогло.

Я часто кажу про досвід якого не вистачає командам за які грає ваш автор, але якраз вчора досвід таки зіграв своє.

Більш досвідчені гравці команди «Курсанти» просто зіграли на досвіді, особливо це стосується гри у другому таймі.

Не сподобався мені момент у грі, коли ледве не дійшло до сутички на полі, але це такі собі робочі моменти гри. Програвати ніхто не любить.

Також читайте:   Чемпіонат України (U-15). Вища ліга. Результати третього з’їзного туру

Була ідея спробувати зіграти під кінець гри із п’ятим польовим, але ми таки не ризикнули. Це не товариська гра щоб таке робити, на кону результат і вихід з групи у наступний раунд змагань.

Зал маленький і тут відіграти потрібний гандикап у рахунку досить таки просто і швидко.

Підсумковий рахунок зустрічі 15-5 на користь команди «Курсанти». Таким чином, незважаючи на останній поєдинок який нам доведеться провести із командою «ДЮСШ-12» команда Воробуса достроково виходить з групи у 1/8 фіналу.

Звісно, суперники там будуть вже серйозніші, тому ніхто і не думає робити шапко-закидацькі плани. Скажу навіть більше, треба наступної неділі добре зіграти із «ДЮСШ-12» щоб спробувати зайняти перше місце у групі. Можливо саме таким чином потрапимо на більш слабшого суперника.

Щодо нашого наступного суперника команди «ДЮСШ-12» скажу що команда хороша, помітно що люди займаються футболом, тому будемо грати, а як вже буде насправді побачимо вже зовсім скоро.

Турнір «Autumn Cup» триває… Про наступні наші поєдинки читайте як завжди на вашому улюбленому блозі. 🙂

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

1 Згадки про дану статтю в Інтернеті

  1. Помирати буде не вигідно?

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*