Футзал. Autumn Cup. Курсанти 8:5 Чемпіони. Команда Воробуса виходить у півфінал - Блог про Львів

Футзал. Autumn Cup. Курсанти 8:5 Чемпіони. Команда Воробуса виходить у півфінал

Команда Курсанти виходить у півфінал

Продовжую розповідати про вчорашні перипетії на футзальному турнірі, що має назву «Autumn Cup» і в якому бере участь Воробус з своєю командою «Курсанти».

Отже, після переможного поєдинку у групі над командою «ДЮСШ-12» стало зрозуміло, що нашим суперником у чвертьфіналі буде команда «Чемпіони».

На цій стадії змагань слабких команд вже нема і права на помилку ми теж не маємо. Виходячи на поле треба просто забути про все що відбувається навколо і зосередитися на грі, щоб перемогти.

Як ви думаєте як розпочалася ця гра? Правильно, ми знову пропустили першими. Це вже бачу стає якоюсь «традицією» такою. Довгий час ми не могли відігратися і навіть вже почали в голові проскакувати думки, що невже ми програємо?

Але, таке думати не треба, а просто треба грати у свій футзал. Після того, як ми рахунок зрівняли все знову ж таки пішло як по маслу. До середини другого тайму хлопці настільки добре грали, що відірвалися у рахунку 8-1.

Щодо своєї гри, то нарешті я собою більш-менш задоволений, навіть незважаючи на те, що проблеми з коліном є і будуть ще напевно довго. Треба зробити паузу у грі, а я все граю і граю.

Наш суперник. Хороша команда, подобається мені як вони тримали м’яч і намагалися грати із польовим гравцем. Трохи не пощастило їм, але в кінці вони трошки змусили нас понервувати.

Також читайте:   Букмекери радуються, гравці у розпачі

Справа у тому, що за рахунку 8-1 на нашу користь пішла якась розслабленість у грі команди «Курсанти» і добре, що суперник зміг відіграти лише 4 м’ячі. Вчасний тайм-аут, розмова на підвищених тонах і більше шансів ми їм не дали.

Також скажу, що в цій грі свій другий гол на турнірі забив ваш автор. Сталося це вже не з 10-ти метрового, а тоді, коли суперник пішов на гру у чотири польових. Помилка і ваш автор забиває гол від воріт до воріт. Приємно…

Цю гру ми таки довели до перемоги, кінцевий результат 8-5 на користь команди «Курсанти».

Що далі? Тепер на нашу команду наступної неділі очікують вирішальні поєдинки на турнірі. Нашим суперником у півфіналі буде команда «Юг-контракт». Бачили як вони грають, тому будемо старатися щось їм протиставити.

Нічого говорити про них не будемо, бо ще змінять свою тактику. 🙂

В іншому півфінальному поєдинку між собою зустрінуться команди «Якір» та «Юристи».

Чекаємо поєдинків, а по їх завершенні, як завжди, очікуйте звіти про матчі на блозі який ви зараз читаєте. 🙂

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

1 коментар може ще щось напишете?

  1. Vorobus 25.11.2012 пише:

    Воробус чемпіон 8) 8) 8) 8)

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*