Життя – це небезпека… - Блог про Львів

Життя – це небезпека…

Життя – це небезпека…

Фраза про те, що світ сходить з розуму відома, напевно, кілька століть. Вона з’явилася у результаті різних причуд та витівок неадекватних або оригінальних людей, що постійно щось придумували, за щось або проти когось боролися чи просто дуркували.

Одним з таких рухів, що з’явилися у ХХ столітті була боротьба за «права» тварин. Усіх, хто носить хутро чи шкіряний одяг активісти цього напрямку почали звинувачувати у жорстокості. Вегетаріанці пішли далі: почали на енергетичному рівні пояснювати шкоду м’яса: поїв шашлик – тобі предалися страхи вбитого барана і тд. Боротьба за одностатеві шлюби взагалі добиває своєю абсурдною нудотою.

З кінця ХХ століття сильно активізувалися противники курців. Так вже їм почав заважати сигаретний дим, що вони, створивши потужні лобі, почали забороняти куріння у багатьох країнах світу. Самі курці пішли у наступ і теж почали боротися за своє право нищити власний організм.

Ця світова сигаретна війна уже перейшла кордони України. Пан Воробус недавно аналізував законодавство про заборону куріння в кнайпах. Але ще одним оригінальним проявом боротьби з тютюновим димом стали нововведення з розміщення лякливих картинок на пачках із сигаретами. Тепер курець перед тим як дістати сигарету із пачки з одного боку бачить якесь жахливе зображення, наприклад, знищених легень, а з іншого строгий напис: «Куріння вбиває».

Також читайте:   Бабак Тимко спрогнозував ранню та затяжну весну

Борці з курінням просто мліють від задоволення свого досягнення. Пересічного курця із стажем жодна картинка не змусить кинути цю погану звичку. Але дратує постійно. Кому приємно щодня бачити перед очима написи, що нагадують про смерть.

Курці як курили, так і будуть курити. Але у більшості з них може з часом відбутися трансформація свідомості у негативний бік: від агресії до суїциду. Людина не може функціонувати нормально, маючи перед поглядом негативну інформацію по кілька разів на день (залежно, хто скільки курить).

За подібною логікою на етикетках з алкогольними напоями теж потрібно приліпити фотографії розкладеної печінки та набухлої нирки поряд із закривавленим скальпелем хірурга. Зрозуміло з написом: «Воробус за тверезий спосіб життя!». Зрештою, якщо сигарети зло індивідуальне, то алкоголь зло соціальне: через паління сім’ї не розпадаються, а через алкашню – масово.

Величезною небезпекою є пересування усіма видами транспорту і, навіть, ходіння по вулицях. Тому усюди можна повивішувати попередження про небезпеку із закривавленими трупами та окремими людськими кінцівками.

Особливе попередження ще потрібно вивісити для немовлят у пологових будинках із зображенням труни і написом: «Життя – це небезпека, що закінчується смертю».

Автор статті: zars.



Також раджу прочитати:

коментарів - 5 може ще щось напишете?

  1. Myk2 22.11.2012 пише:

    Я б так курців курців не захищав. Бо вважаю що коли спивається алкоголік, то то проблеми його і, можливо, його сім’ї, а курців по-перше більше, це чомусь вважається в нас нормою, а ще покурити і “всратися” тим окурком під ноги, але найголовніше що ці сволочі отруюють моє життя і життя моїх дітей до яких конкретна “курва” немає жодного стосунку і свідомо знущається з усіх навколишніх порушуючи їхні права. 😈

  2. russo turisto 22.11.2012 пише:

    кто не курит и не пьет – тот здоровеньким умрёт 😀

  3. Myk2 22.11.2012 пише:

    russo turisto, А я згоден з Вами, тільки от “принцип екології” має бути дотриманий, якщо Ваше куриво не шкодить сусідам вдома і оточучючим на вулиці, то куріть хоч цілу пачку відразу. Тому курення на вулиці, а зокрема на зупинках громадського транспорту і в парках це відверте скотство. Ну відносно пиття приблизно так само: “пий залийся, не буянь, тільки спи так щоб діти тебе не бачили і дорослі через тебе не переступали”. До речі я вважаю що деколи випити, наприклад, при перевтомі навіть потрібно, але це не має нічого спільного з алкоголізмом.

  4. Vorobus 22.11.2012 пише:

    «Воробус за тверезий спосіб життя!» 💡 💡 💡 💡

  5. Архіваріус 23.11.2012 пише:

    Для того і живемо, щоб зі всякими страхами та заборонами боротися. 😀

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*