Український рамадана - Блог про Львів

Український рамадана

Свято вдалося

Новий рік наступив, а нових обіцяних статей від Воробуса нема. Чи не дивно це?

Навіть один наш читач написав, що автор блогу ацтойний. 😀 Повеселив він мене. 😀

Чесно вам скажу, вже навіть почали писати люди у приват що зі мною сталося. Тому, таки треба було перебороти себе і свою лінь та запрацювати. Важко, але треба…

Отже, як і у кожного із вас у Воробуса почалися масові святкування. То Новий рік, то поправини після нього, то на роботі святкування, то ще щось, тому за блог ваш автор забув.

Прикро, але це правда.

А це ще лише початок.

Вже цих вихідних на українців очікують чергові свята, тому правду кажуть, що нормальний робочий процес розпочнеться вже після числа так двадцятого, а то і пізніше. Колись пам’ятаю сиділи з друзями, то один чолов’яга казав, що саме 1 грудня починається український рамадан.

Тобто, від Романа (1 грудня) до Йордана (19 січня) – український рамадана. Бачу так що воно так і є насправді.

Не тільки у Воробуса є проблеми із мотивацією після святкувань. Вчора балакав із багатьма, то те саме у них. Свята прийшли, олів’є ще не завершилося, тому яка там може бути робота.

Всі святкують…

Горілка, вино, пиво і так далі. Це взагалі окрема розмова. Алкоголь робить нас розслабленими, тому його краще не вживати. Люди ж роблять по-іншому.

Також читайте:   У ДАІ професійне свято

Казав мені знайомий, що алкоголь – це зло і тому його треба повністю знешкодити. 😀 Як починаються ці п’янки, гулянки, то потім не знаєш тиждень що з тобою відбувається.

Свята… що тут скажеш. Вчора, як відомо, було 2 січня, перший робочий день після Нового року. На багатьох людях лиця не було. Можливо з часом держава так подумає, щоб цей день зробити вихідним. Важко ж всім, не всі 1 січня вже сплять по хатах, тому 2 число – це просто жах.

От вже третього січня стає веселіше, голова нікого не болить і всі лише згадують хто де і з ким спав у якому салаті. 😀

Воробус, до слова, цього року був дуже культурним, знову переодягся в костюм Дідуся Мороза, дарував людям подарунки, тому все пройшло якось так тихо, спокійно….

Дивився на людей, то те саме у них. Чому так?

Можливо просто традиції відходять на другий план? Про це ще згодом постараюся написати пост, де ми активно, сподіваюся подискутуємо на цю тему.

А поки що, святкуємооооооооооо…

Якби там не було, Новий рік наступив, кінця світу так і не видно, тому треба поступово втягуватися у роботу і працювати, працювати, працювати.

Веселих свят…

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 2 може ще щось напишете?

  1. zars 03.01.2013 пише:

    Стаття настільки глибока за думкою, що в ній (у думці) втопилася…
    Воробус, ти живий?…

  2. Vorobus 03.01.2013 пише:

    zars, швидше мертвий чим живий :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

1 Згадки про дану статтю в Інтернеті

  1. «Бєспрєдєл» данєцкіх: Юля як лакмус

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*